Színház

Nyolc nő

bűnügyi komédia, magyar, 2013

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?
Robert Thomas "női darabja" egy igazi klasszikus krimi: a "gyilkos köztünk van". A hó elzárta a külvilágtól a hegyvidéki házat, ahol a karácsonyi készülődés közben holtan találják Marcelt. A házban lévő nyolc nő az áldozat anyja, felesége, húga, sógornője, két lánya és két háztartási alkalmazottja. Ki lehet a gyilkos? Nyolcuk közül természetesen bárki. Esetünkben azonban nem érkezik meg a csavaros eszű detektív, hanem a nyolc nő együtt kezd hozzá a nyomozáshoz. Ennek során vitáknak, árulásoknak és kitárulkozásoknak vagyunk tanúi. Hamarosan kiderül, hogy mindenkinek van valami takargatni valója, és lett is volna oka a gyilkosságra. Miközben a tragikus és kegyetlen igazság napvilágra kerül, az álarcok lehullnak, a képmutatók lelepleződnek. Nemrég nagysikerű film készült a színdarabból Catherine Deneuve főszereplésével.

A JÁTÉKSZÍN előadása.

Bemutató időpontja:

2013. december 14., Játékszín

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Gaby
(az anya)
Susanne
(az idősebb lánya)
Catherine
(a fiatalabb lánya)
Mamy
(a nagymama)
Augustine
(Gaby nővére)
Madame Chanel
(a nevelőnő)
Louise
(az új szobalány)

Vélemény:


2015. május 30. 17:40
7 / 10 agatha Cristie 10 kicsi néger előadása után ez nem volt az év előadása. Állandoan deja vu érzésem volt , hogy én ezt már láttam itt. És nem is táévedtem nagyot . 8 jó szinészi teljesítmény , ennek ellenére nem fogott meg a darab.

2015. május 18. 08:45
Volt szerencsém megtekinteni a darabot,hát nem életem legnagyobb színházi élménye volt, finoman szólva.
A történet amúgy nem rossz, de az, hogy 8 nő folyamatosan ordibál egymással a színpadon, a végére már kicsit unalmas.
Hernádi Judit meg kifejezetten csalódás volt, unott arccal játszotta végig az egészet, sőt még a végén a tapsnál, amikor a többiek mosolyogtak a nézőkre (ahogy az egyébként szokás),ő még véletlenül sem húzta mosolyra a száját, az látszott rajta, hogy legszívesebben húzna már haza.

2014. február 27. 14:42
Kellemes,színes,lebdületes előadás.

A 2 lány,különösen Erdélyi Tímea játéka borzalmas, de Zsurzs Kati és Pásztor Erzsi kiváló és a többiek jó játéka feledteti ezt.

Összes hozzászólás