Színház

Nyolc nő

bűnügyi komédia, magyar, 2013.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Robert Thomas "női darabja" egy igazi klasszikus krimi: a "gyilkos köztünk van". A hó elzárta a külvilágtól a hegyvidéki házat, ahol a karácsonyi készülődés közben holtan találják Marcelt. A házban lévő nyolc nő az áldozat anyja, felesége, húga, sógornője, két lánya és két háztartási alkalmazottja. Ki lehet a gyilkos? Nyolcuk közül természetesen bárki. Esetünkben azonban nem érkezik meg a csavaros eszű detektív, hanem a nyolc nő együtt kezd hozzá a nyomozáshoz. Ennek során vitáknak, árulásoknak és kitárulkozásoknak vagyunk tanúi. Hamarosan kiderül, hogy mindenkinek van valami takargatni valója, és lett is volna oka a gyilkosságra. Miközben a tragikus és kegyetlen igazság napvilágra kerül, az álarcok lehullnak, a képmutatók lelepleződnek. Nemrég nagysikerű film készült a színdarabból Catherine Deneuve főszereplésével.

A(z) Játékszín előadása

Bemutató időpontja:

2013. december 14., Játékszín

Stáblista:

Szereplők

Gaby (az anya)
Susanne (az idősebb lánya)
Catherine (a fiatalabb lánya)
Mamy (a nagymama)
Augustine (Gaby nővére)
Madame Chanel (a nevelőnő)
Louise (az új szobalány)
okt. 31.
  • 19:00
nov. 27.
  • 19:00

Hozzászólások

7/10
doktormacko1 2015 máj. 30. - 17:40:36 7/10
7 / 10 agatha Cristie 10 kicsi néger elõadása után ez nem volt az év elõadása. Állandoan deja vu érzésem volt , hogy én ezt már láttam itt. És nem is táévedtem nagyot . 8 jó szinészi teljesítmény , ennek ellenére nem fogott meg a darab.
beat76 2015 máj. 18. - 08:45:24 Előzmény surviver
Volt szerencsém megtekinteni a darabot,hát nem életem legnagyobb színházi élménye volt, finoman szólva.
A történet amúgy nem rossz, de az, hogy 8 nõ folyamatosan ordibál egymással a színpadon, a végére már kicsit unalmas.
Hernádi Judit meg kifejezetten csalódás volt, unott arccal játszotta végig az egészet, sõt még a végén a tapsnál, amikor a többiek mosolyogtak a nézõkre (ahogy az egyébként szokás),õ még véletlenül sem húzta mosolyra a száját, az látszott rajta, hogy legszívesebben húzna már haza.
8/10
surviver 2014 febr. 27. - 14:42:45 8/10
Kellemes,színes,lebdületes elõadás.

A 2 lány,különösen Erdélyi Tímea játéka borzalmas, de Zsurzs Kati és Pásztor Erzsi kiváló és a többiek jó játéka feledteti ezt.