Színház

Ölelj át!

vígjáték, magyar, 2016.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Vígjátéki helyzetek - az élet komoly dolgairól.
Neil Simon, a nálunk is népszerű író hősei küzdenek magukkal és egymásért. Mi meg hol sírunk, hol nevetünk rajtuk, de nekik drukkolunk. Azt reméljük, hogy mindig van új nap, új esély...

Egy férfi eltemeti a feleségét. Egy nőt elhagyott a férje.
A férfi hallani sem akar új kapcsolatról. Minden a régire emlékezteti. A nőnek végleg elege van a férfiakból. Új kapcsolat, új remények, új házasság? Szó sem lehet róla. A férfi is, a nő is a "gyászmunkával" van elfoglalva. Mit kezdenek egymással, ha a véletlen egymáshoz sodorja őket? Mi sülhet ki ebből? Csupa váratlan helyzet épp úgy, mint az életben.

A(z) Spirit Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

George Schneider
Jennie Malone
Faye Medwick
Leo Schneider

Alkotók

Hozzászólások

6/10
Rojita 2020 márc. 31. - 00:09:28 6/10
Most a bezártságban megnéztem felvételről. (Sajnos, nagyon zavaró, h a kamera úgy helyezkedett el, h a színészekkel együtt állandóan láttuk az első sor nézőit is).

Ügyes volt a rendezés, ahogy a Spirit mini-mini színpadán megoldották ezt a 4-szereplős, egyszerre 2 helyszínen játszódó komédiát. Neil Simon nagyon tud. Szövege könnyed, bugyborékoló társalgás, még az élet komorabb perceiben is. A cselekmény kiszámítható. Dacára, az amerikai életforma számunkra idegen szokásainak, a darab mégis szórakoztató 2 órát tud nyújtani. Ezt első sorban Hegyi Barbara főszereplősének köszönhető.
1/10
Garymoni 2017 dec. 25. - 19:40:17 1/10
Nem ajánlom, 2 és fél óra tömény szenvedés. Hegyi Barbara sem tudta megmenteni a darabot.