Színház

Once / Egyszer...

musical, 2019.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A magával ragadó történet főhőse egy dublini utcazenész srác, aki éppen az álmait készül feladni, amikor egy gyönyörű, fiatal cseh lány egyszerre mély érdeklődést mutat a fiú szerelmes dalai iránt, és pozitív személyisége új perspektívát ad a zenésznek. Kölcsönös vonzalmukat beárnyékolják a múlt lezáratlan szerelmei, mégis, ez a valószerűtlen kapcsolat mélyebbnek és összetettebbnek bizonyul egy átlagos románcnál. A Once / Egyszer... már a legelső hangtól fogva megragadja a nézőt, és nem engedi el. Feledhetetlen történet arról, hogy ne hagyjuk veszni álmainkat, és hogy a zene hatalma mindnyájunkat összeköt. A darab különlegessége, hogy a szereplők maguk alkotják a musical zenekarát is, így komoly hangszeres tudással rendelkező színészek kiválasztására volt szükség.

Gitár instruktor: Antoni Arnold

Zenei asszisztens. Kutschera Éva

Közreműködik: Borbély Brigitta, Fortuna Zsanett, György László, Kovács Péter, Németh Ádám, Sánta-Széphalmi Júlia, Váradi Éva, Végh Kata, Vincze Kata, Zaka Tamás.

A(z) Madách Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. szeptember 20., Madách Színház

Stáblista:

Hozzászólások

6/10
vikunyka 2020 febr. 13. - 08:27:24 6/10
Már a címe is kerek-perec megmondja hányszor érdemes megnézni ezt a darabot: maximum egyszer. A történet mérhetetlenül lapos, sablonos, tiszta közhely. Egy kis húzd meg ereszd meg visz némi izgalmat a szálba, de az ilyen történetekből tizenkettő egy tucat. A színészeket illetően semmi kifogásom nincs, Gubik Petra és Zöld Csaba hitelesen és jól játszottak. A mellékszereplők is a helyükön voltak, közülük talán Békefi Viktóriát és Lőrincz Sándort emelném ki. A díszlettervező is jó munkát végzett. A történet sekélyességén sajnos a zene sem dob, az előadás után egyetlen dallam sem marad az ember fülében. Aki egy egyestés limonádéra vágyik, annak ajánlom a darabot, mert jól össze van rakva, de ha valaki egy évben egyszer jut el színházba, ne ez legyen az.
6/10
26BM26 2019 okt. 10. - 17:42:27 6/10
Csalódás volt, a film után, nem szabadna összehasonlítani őket, de ez önkéntelenül is megtörténik. Különösen, ha a film abszolút a kedvencem...
Dinike80 2019 szept. 04. - 11:07:01
Sziasztok!

A Once/ Egyszer musical szeptember 26. csütörtök 19-i órai kezdéssel

Emelet bal oldal bal 1. sor 6. szék - 3 200 Ft

Emelet bal oldal bal 1. sor 5. szék - 3 200 Ft

Emelet bal oldal bal 1. sor 4. szék - 3 200 Ft

Emelet bal oldal bal 1. sor 3. szék - 3 200 Ft

jegyeket szeretném ELCSERÉLNI/CSAK CSERE a következő előadások egyikére:

Szeptember 23

Szeptember 25

vagy Szeptember 27 bármelyik előadásra.