Színház

Péter Kata

előadás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Született egyszer egy lány piros csókos szájjal, mert anyja, érkezése előtt egy nagy doboz málnát megevett. Felnővén is óhajtotta ezt a piros édességet, de csak álmaiban érezte ezt az ízt, a valóságban minden keserűvé vált. Járkált sokfelé, de mindenhol egyre csak azt kérdezte: "Ennyi? Tényleg csak ennyi?"

"A Máté-osztály tagjai sok mindent tudnak, szakszerűek, könnyedek és játékosak, jól énekelnek és játszanak valamilyen hangszeren, bontakozik a személyiségük, drámai, komédiai és bohózati helyzetekben is érdemes megfigyelni őket, sőt akkor is, amikor épp "nem csinálnak semmit", aurájuk és tartásuk van, arcukról értelem és reflektált érzelem sugárzik." - Koltai Tamás

A(z) Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázis előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

user11 2012 aug. 06. - 00:07:03
Jövõre kisorsolták (távollétében) Száraz Dénest, róla készül elõadás, addig már csak 1 évet kell várnunk.
kocka70 2012 aug. 03. - 11:49:19
Évek óta várjuk az augusztus elejét, hogy megnézhessük az aktuális elõadást. Ez most keserédesebb lett, de színvonalát megtartotta. Csak így tovább, már félek, mi lesz, ha végigérnek a névsoron.
user11 2012 aug. 03. - 00:33:59
Nagyon jó elõadás, kérj pénzt a szüleidtõl, és nézd meg, még 3 elõadás, ne maradj le! Szórakoztató, komoly, megrázó, gondolatébresztõ , nagyon mulatságos, remek színészi teljesítmények és sok zene..Igazi színházi csemege. Köszönet az alkotóknak.
Megismerhettünk egy bájos, gyönyörû és nagyszerû színésznõt(remélem, tényleg a saját élményeibõl láttunk jeleneteket, és nem bohócot csináltak belõlünk-bár az sem lenne nagy baj), és a nagy alázattal dolgozó osztálytársait. Végig balladai keserûség, Cseh Tamás-szerû dalok és mégis végtelen jókedv.Jó volt velük lenni.
Kívánom Katának, hogy amivel a sors még(hangsúlyozom: MÉG) adósa, érkezzen meg az életébe!