Színház

A Sanyi bá'

előadás, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Mitől ne törhetne ki épp a kisharsányi templomkertben a forradalom? A Pesti Magyar Színiakadémia elsőéves növendékeinek játékos, szemtelen és nagy sorsfordulókat taglaló előadásában a gimnazista korosztály történelemszemléletébe nyerhetünk bepillantást.

"Számomra különös, hogy egy nemzeti ünnepi műsor nézőjeként nem érzem magam rosszul. A bohózatszerűség mögött az előadás vezérelve az empátia. Az egyéni sorsvillanások túlgyulladnak a poénokon, és rendre valódi ? bennem belső ráismerésként átélt - színházi feszültséget teremtenek. A csapat, tanáraikkal és más segítőikkel közös munkájuk eredményeképp, apró, fontos mélyfúrásokkal teli, friss, izgalmas, emlékezetes színházat játszott. Ez nem kevés, tanúsíthatom: nagyjából huszonöt éves befogadói szkepszisemen ütöttek jókora rést."
Veszprémi Attila, az Új Pedagógiai Szemle munkatársának írása

A Pesti Magyar Színiakadémia március 15-i műsorát a kisharsányi templomkertben játsszuk kicsit áthangolva rétre, tücsökre, esti lemenő napra és természetesen nektek.

Játsszák: Bús Dániel, Csarkó Bettina, Csúcs Olívia, Csizmadia Orsolya, Fodor Boglárka, Hajdú ­Sobor Csaba, Horgas Ráhel, Hrisztov Toma, Kedves Csaba, Kós Mátyás, Kovács Dóra, Nagy Rebeka, Pálóczi Bence, Rugly Csaba, Sebestény Jakab, Támadi Anita, Tóth Boglárka, Trill Beatrix, Urbán-Szabó Fanni

A(z) Pesti Magyar Színiakadémia előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások