Színház

Sátán ügyvédje

előadás, 70 perc, 2018., 16 éves korig

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az 1997-es mozifilm posztmodern átiratában egy fiatal, törtető ügyvéd, Lomax elhallgattatja a lelkiismeretét, és piszkos ügyeket kezd vállalni a nagy karrier reményében.

Felnőtt tanmese egy felvonásban

Kevin Lomax, a sármos és sikeres ügyvéd fiatal felesége unszolására elvállal egy jól fizető állást egy nagyvállalatnál. Lucius Milton, a vezérigazgató extrém és rejtélyes alak, aki egyre több erkölcstelen, morálisan megkérdőjelezhető ügyet bíz az ifjú titánra. A tisztesség és a becsület fokozatosan a háttérbe szorul, Kevin feleségét nyomasztó víziók és hallucinációk kezdik gyötörni, és lassan kiderül: semmi sem az, aminek látszik.
A nagy sikerű, 1997-es mozifilm posztmodern átiratában a szereplők törékeny, bűnökkel és kétségekkel terhelt alakok, akiknek sorsa a földi Pokol kapujában különleges, elgondolkodtató és zavarba ejtő erkölcsi tanmesébe torkollik.

A TükörKép Társulat a Spinoza Színház egyik állandó fellépőjeként évek óta készít szórakoztató előadásokat. A Sátán ügyvédje az első színházi együttműködésük a Bethlen Téri Színház rezidens prózai társulatával, a Spirita Társulattal.

A(z) Spirita Társulat és Tükörkép Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2018. június 16., Spirita Társulat és Tükörkép Társulat

Stáblista:

Hozzászólások