Színház

Segítség! Megnősültem!

önálló est, magyar, 2016.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Vegyünk egy mindenki számára ismerős, fontos, a boldog élethez szükségszerű, de sok bosszúságot okozó és ezáltal rengeteg humorforrást adó témát! Azaz a házasságot, a nősülést.
Engedjük bele a témában szakavatott, ékes tollú, nem kertelő, ötletekkel gazdag környezetbe. Ez lenne Sebestyén Elemér író alkotói közege.
Fűszerezzük őszinteséggel, kevéske iróniával, egy pici érzelemmel, pár csepp könnyel és nagy adag humorral!
És hívjunk hozzá egy elismert, virtuóz és őszinte játékú, nem mellesleg a témában igen jártas végtelenül szerethető színészt, aki megfőzi nekünk és bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást.
A végeredmény egy magunkra ismerős, a másik nemet megértős, vagy inkább elfogadós, nevettetős, egyedülálló színházi élményt nyújtó este.

A(z) Életfa Program Produkció előadása

Stáblista:

Vélemény:

szavazat: 8/10 2016 okt. 31. - 10:01:56
2016 okt. 31. - 10:01:56
Tetszett a színdarab, sokat nevettünk, néhol magunkra ismertünk... :D Szerintem az még ütõsebb lett volna, ha saját élménybõl táplálkozik, de így is szórakoztató volt.
szavazat: 7/10 2016 okt. 31. - 09:38:05
2016 okt. 31. - 09:38:05
2016.10.29-én láttam a Thália Mikroszínpadán a darabot. Ha jól tudom az volt az elsõ elõadás. Pindroch Csabát nagyon kedvelem, az egyik kedvenc színészem. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy arra kíváncsi, hogy mûködik-e az, hogy õ egyedül kiáll a színpadra és megmutatja, hogy mit tud. Ismervén õt, mint színészt, és látván a darabot biztos vagyok benne, hogy tudna mûködni az, hogy õ egyedül a hátán visz egy darabot, úgy, hogy az tökéletes, szórakoztató, és elgondolkodtató. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a darabválasztás nem biztos, hogy tökéletes volt. Az elõadás alatt több helyen is érezhetõ volt, hogy nem tud elég hiteles lenni, valahogy érzõdött az ellentét a darabban megfogalmazottak, és a között ahogy õ valóban megéli a házasságát. Nyilván fogalmam sincs a házasságáról, de ettõl még ezt éreztem. Szerintem jobb döntés lett volna vagy valami más témával foglalkozni, vagy saját történetbõl, tapasztalatból meríteni ötletet (ennek biztos hatalmas sikere lenne). Mindemellett örülök, hogy megnéztem, jól szórakoztam, nevettem is, és ismét meggyõzõdtem róla, hogy mennyire szuper színész is Õ, már amennyire én ezt meg tudom ítélni.