Színház

Semmi ünnep - az elfelejtett zsoltár

előadás, magyar, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Két költő, két lírai hang, sok közös és talán még több nem közös ponttal. Versek szerelemről, otthonról és miegymásról, a szerzők előadásában, akikkel Barna Péter beszélget erről az alkalmi (vagy talán nem is annyira alkalmi?) színpadi társulásról, talán, bár a szerzők nem ígérnek semmit, még némi meglepetéssel is fűszerezve.

Bödecs László 1988-ban született Szombathelyen, költő. Jelenleg Pesten él, első verseskötete,2015-ben jelent meg az Apokrif Könyvek-sorozat második darabjaként, Semmi zsoltár címmel. Verseit (többek közt) a 2000, a Csillagszálló és a Hévíz közli.

Nyerges Gábor Ádám 1989-ban született Budapesten, költő, író, az ELTE BTK doktori hallgatója, az Apokrif alapító főszerkesztője. Legutóbbi verseskötete az idei Könyvhétre jelent meg a Műút Könyvek darabjaként, Az elfelejtett ünnep címmel.

Barna Péter 1988-ban született, Sárospatakon nőtt fel, jelenleg Budapesten él. Újságíró, kritikus, blogger (About-kategória), a Zempléni Múzsa szépirodalmi szerkesztője. Kritikái többek közt megjelennek az Élet és Irodalomban, a Palócföldben, az Apokrifban.

A(z) RS9 Színház előadása

Hozzászólások