Színház

Shakespeare's Island - A Teatro Potlach vendégjátéka

előadás, olasz, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az olasz Teatro Potlach 1976-ban jött létre, alapítója Pino Di Buduo és Daniela Regnoli. Az előadások létrehozása mellett már a kezdetektől fontos szerepet szántak a művészeti nevelésnek, olyan pedagógiai projekteket indítottak el, melyekben hazai és külföldi csoportok, hivatásos előadóművészek és diákok egyaránt részt vehettek. Az elmúlt tíz évben Invisible Cities (Láthatatlan városok) címen európai és amerikai művészek, illetve városok közreműködésével, a hagyományos színházi közegből kilépve, a hétköznapi terek átformálásával, épületfestéssel és modern videoművészeti technológiák bevonásával hoztak létre különleges atmoszférájú és költőiségű előadásokat.

A Shakespeare?s Island című előadásban olyan jól ismert szereplők tűnnek fel, mint Rómeó és Júlia, Othello és Desdemona, Hamlet és Ophelia, Caesar és Brutus. Prospero varázslatának köszönhetően valamennyien hajótörést szenvednek egy titokzatos szigeten?

Előadják: Nathalie Mentha, Maurizio Stammati, Marcus Acauan, Irene Rossi, Gulyás Zsófia, Lorenzo Girolami, Andreacelese Pica, Alessandro Blasioli

Fény: Luca Ruzza (Open Lap Company)

Videó: Fabio Di Salvo, Bernardo Vercelli (Quiet EnsembleMusic)

Zene: Associazione Puery Symphonici

Rendező: Pino Di Buduo

A(z) Millenáris előadása

Hozzászólások