Színház

SUGAR - Van aki forrón szereti

zenés előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Joe és Jerry, a két tehetséges, de korgó gyomrú muzsikus életveszélybe kerül: véletlenül tanúi lettek egy maffialeszámolásnak, úgyhogy menekülniük kell Chicagóból - mégpedig a lehető leggyorsabban és bármilyen módon. Rájuk mosolyog a szerencse, mert egy zenekar floridai turnéra indul, és épp szaxofonost meg bőgőst keresnek. Igen ám, csakhogy ez egy női zenekar! Mit lehet tenni, hőseink parókát és női ruhát öltenek, s ezzel kezdetét veszi életük legkülönösebb kalandja, amelynek végén ott várja őket a szerelem is. De hogyan magyarázzák meg a szerelmüknek, hogy ők nem egészen azok, akiknek látszanak? És mi lesz a maffiával, ami egészen Miamiig üldözi őket?

Ki ne látta volna a világhírű Van, aki forrón szereti című filmet, Marilyn Monroe-val, Tony Curtissel és Jack Lemmonnal? A Sugar című musical ennek a tüneményes filmnek a színpadi feldolgozása, ugyanazzal a lebilincselő humorral, üde hangulattal, csavaros történettel és persze a jól ismert hősökkel.

Tánckar: a Coincidance társulat
Sztepp-koreográfus: Gyulai Júlia

A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

2016. február 26., Magyar Színház

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Évike07 2016 nov. 17. - 19:23:19
A hétvégén a párommal láttuk a darabot és nekünk nagyon tetszett. Vidám, vicces, poénos vígjáték musicallal fûszerezve. A történet lényegében hasonlít a Primadonnákra. Csak ajánlani tudom.