Színház

Super Night Shot

előadás, angol, 2007.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Super Night Shot, a Gob Squad előadása éppen egy órával korábban kezdődik, mint ahogy a nézők megérkeznek a Trafóba. A program akkor indul, amikor a Gob Squad nekivág a budapesti utcáknak. Az osztag harcba száll a szürkeség, a névtelenség, az unalom és a közöny ellen. Választott fegyverük a videokamera. Céljuk? Egy szenvedélyes, őszinte, igaz és érzelmes pillanat nyakon csípése. Társaik a harcban? A budapestiek. Egyórányi mese - élőben és felvételről, ismerős helyszíneken, ismerős/ismeretlen szereplőkkel. Velünk. Itt. Budapesten.

A Nottinghamben, Hamburgban és Berlinben egyaránt dolgozó, előadásokat, installációkat és médiaművészeti alkotásokat létrehozó 6 fős angol-német kollektíva 12 év óta dolgozik együtt. Az irónia és az őszinteség, az igazság és az álság közötti vékony mezsgyén egyensúlyoznak, miközben egyszerre akarják nézőiket provokálni és szórakoztatni. A mostani, Trafó-beli két este is remélhetőleg így zajlik majd.

A Gob Squad tagjai közösen, rendező nélkül dolgozzák ki ötleteiket, állítják össze és hozzák létre előadásaikat. Egyes projektekhez vendégeket is hívnak.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2007. március 2., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások