Színház

Szabadesés project (work in progress)

előadás, 2002.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az elmúlt években egy egész generáció nőtt fel az extrém sportokon, gondolunk itt az agresszív görkorcsolyára, gördeszkára, snowboard, BMX kerékpározásra, szörfözésre és a most terjedő footbag-re stb. E sportok köré egy egész iparág fejlődőtt, amely ontja a különböző sport felszereléseket, ruhákat. Felsorakozott mögé nagy tömegeket mozgató zenei és parti kultúra, kialakultak újfajta viselkedés formák vagy régiek jöttek újra divatba. Divatba jött a falfirka a break tánc. Divatba jött a kockázat vállalás a veszély mint hobby és elfoglaltság egyben.

Az alkotó sem hagyhatja figyelmen kívül ezeket a tendenciákat és megpróbálja elemezni és megfigyelni az eseményeket, mert hatnak rá.
Így született meg a Szabadesés project ötlete, amelynek természetesen show jelleget szeretnénk kölcsönözni alkalmazkodva az extrém sport rendezvényeinek hangulatához és dramaturgiájához. A project felhasználja a fent említett információkat egy sajátos többrétegű előadás sorozathoz amelynek egyik fontos állomása e Trafó beli előadás.

A(z) Bakelit Multi Art Center előadása

Stáblista:

Hozzászólások