Színház

Száraz

színmű, magyar, 2014.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az előadás a 2013-as Titánium Színházi Szemle egyik Jurányi-díjasa.
Zene: Csángálló Zenekar

A Radina Kortárs Művészeti Akció ad-hoc művészeti csoportosulás, amely Erdélyben és Magyarországon szervez színházi, pedagógiai, irodalmi, képzőművészeti és zenei eseményeket.

A Száraz című színházi előadás a Radina KMA | Bartha Lóránd, az Orlai Produkciós Iroda és a Füge közös produkciója és a Titánium Tehetségkutató Platform egyik díjazottja. Három országból érkező színészek játszanak el egy személyes történetet arról, hogy mit jelent huszonévesen Transzilvániában élni.

Estefelé volt már az idő, mikor még a cseresznyefák is tűzpirosra nyíltak. Akkortájt én is szabadabbnak és bölcsebbnek gondoltam magam a világnál, a világot magamnál. Estefelé volt már az idő, mikor az odvaskérgű utcasarkon átszaladtam anyám elől a sötétségbe. (Ördög)

Iar când mă voi dezbrăca, azaz mikor levetkőzök, vagyishogy de crăpături, azaz kivetkőzök a mocsokból voi face parte, része leszek a din colonia îngerilor beţivi de treabă, asta ar vine a belevaló részeges angyalok hadseregének, vagy valami ilyesmi. Értesz engem? (Maria Popescu)

A(z) Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Szereplők

Hős (Bödők Zsiga fia)
Bohóc (Schön Magdolna)
Őrült (Bogdan Mijatovich)
Áldozat (Maria Popescu)
Idegen (Adam)
Berta Bianka
Barát (Dávid Sándor)

Hozzászólások