Színház

Szócső

előadás, 2020.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Edinburgh, napjainkban. Egy negyvenes nő épp a mélybe készül vetni magát a város legmagasabb pontjáról, amikor az utolsó pillanatban egy tinédzser fiú visszarántja. A találkozással mindkettőjük élete megváltozik. Libby naphosszat kávézókban tölti az idejét, és írónak nevezi magát, bár évek óta egy sort sem vetett papírra. Declan tehetséges fiatal művész, akinek meg kell küzdenie konfliktusoktól és erőszaktól terhelt otthonával. Ahogy a kulturális és osztálybeli különbségek ellenére egyre
jobban összebarátkoznak, Libby meglátja a lehetőséget a nagy írói visszatérésre. Szüksége van Declan történetére. De van hozzá joga, hogy kisajátítsa?

Kieran Hurley magával ragadó, megrázó, de a humort sem nélkülöző drámája nem csak az írói felelősségről beszél, hanem mindannyiunkat szembesít azzal, hogyan viszonyulunk a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaihoz. A darab ősbemutatója 2018-ban volt az edinburghi Traverse Theatre-ben, 2019-ben pedig nagy sikerrel mutatták be a londoni Soho Theatre-ben is.

A(z) Mozsár Műhely előadása

Bemutató időpontja:

2020. november 5., Mozsár Műhely

Stáblista:

Hozzászólások