Színház

Szüleink szexuális neurózisai

előadás, magyar, 2011., 18 - 99 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A 70 alatti IQ értelmi fogyatékosságot jelent azoknak, akik értik, mit jelent a 70 alatti IQ. Az érzelmeket és a testi vágyat már nem tudjuk megmérni ezeknél az embereknél (sem). De Anya úgy dönt, hogy a lánya évek óta tartó gyógyszerezésének véget vet egy új Orvos bevonásával. Látni szeretné, ki lett belőle. Arra ő sem számít, hogy Dora, aki idő közben felnőtt nővé vált, a saját szabályai szerint kezdi majd meg új életét, és nem pont úgy, ahogy a család elvárná.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős osztályának új bemutatója társadalmi tabukat feszeget, de nem nélkülözi a fekete humort sem.
"Nem fájt? Jól van, Dora, szerencsés vagy, nem minden lánynak ilyen az első. Féltelek. A szüleid is féltenek, nagyon felzaklatta őket, hogy így helyben hagytak. De semmi baj. Még tapasztalatlan vagy, ilyenkor mindenki begyűjt pár kék-zöld foltot. Szóval nincs semmi baj, Dora. Alapvetően."

A(z) Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad) előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

9/10
surviver 2012 márc. 11. - 22:48:27 9/10
Nagyon klassz elõadás! Mindenki jól játszott, de kiemelem Simon Zoli, R. Tamás játékát és a Nõ szerepébe beugró ..hú,most nem jut eszembe a neve Színmûvészetit lány játékát.