Színház

Terror

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kassai Thália Színház előadása.

Egy katonai pilóta lelő egy terroristák által eltérített utasszállító repülőgépet. Dönteni kellett hatvanezer néző a stadionban, vagy 164 utas a fedélzeten. Lars Koch döntött és megölt 164 embert. Mi lenne, ha nekünk kellene arról dönteni, hogy bűnös-e vagy sem.
Sorjáznak az érvek és ellenérvek, árnyalódik az alaphelyzet, bonyolódik a döntés háttere. A kérdés végül mégiscsak végtelenül egyszerű: gyilkos vagy nem gyilkos? Ahogy a főszereplő is a saját bőrén tapasztalta meg milyen is dönteni, hogy az állásfoglalásnak visszafordíthatatlan következményei vannak, úgy a nézők is megtapasztalhatják, milyen is felelősséget vállalni a véleményünkért.
Szavazási útmutató
A szünet után, a terembe lépéskor, minden néző kap egy kavicsot, amivel szavaznia kell. Segítőink majd körbeadnak néhány szavazóurnát, melyek két rekeszből állnak.
Az egyik rekeszen a FELMENTEM a másik rekeszen pedig az ELÍTÉLEM felirat látható. A szavazás ideje alatt maradjanak a teremben és gondolkodjanak.
Ha meghozták a döntésüket, dobják a kavicsot a megfelelő rekeszbe, majd adják tovább a szomszédjuknak. Végül a szavazóurnákat a segítők összeszedik és megkezdődhet a szavazatok összeszámlálása.
A szavazási eredményeket, nemcsak annak az előadásnak az eredményeit, melyen Ön is részt vett, de a világ bármely pontján játszott Terror előadás végszavazásainak alakulását, nyomon követheti a http://terror.theater/ honlapon.

A(z) Kassai Thália Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Lars Koch, vádlott
Bírósági elnök
Nelson, államügyésznő
Franziska Meiser
Christian Lauterbach
Jegyzőkönyvvezető

Hozzászólások