Színház

Testbeszéd Projekt

táncelőadás, magyar, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Te vagy? Te vagy..ááá igen, régóta tudlak, ismerlek, érzem minden helyzetedet, s Te is az enyémet. Tudva mindent, titkokkal, s hangos életképeinkkel mindig tudni, hogy mindig tudni fogom. Szokatlan hangulattal, váratlan képekkel teli térspecifikus előadásnak ígérkezik a Testbeszéd Projekt folytatása. A helyszín a már hagyománnyá vált Cella Septichora gyönyörű tere, az előadás témája az intimitás minden fajtájának megszüntetése, s az ezzel való valódi intim pillanatok keresése.

Lázár Eszter
Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végezte, 2006-ban diplomázott s el is távolodott a klasszikus balett világától. Leszerződött a Pécsi Balett társulatához, s ott szerezte első tánc szakma nyújtotta, illetve színházi tapasztalatait. Közben elvégezte a táncpedagógus szakot a Magyar Táncművészeti Főiskolán. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem színpadi mozgás tanáraként foglalkozik ezirányú tevékenységgel, illetve óraadóként. Négy év után elhagyta a színházat, a társulatot, és visszatért Budapestre. Szabadúszó táncművészként, táncpedagógusként tevékenykedik, valamint tervezőgrafika szakos hallgatója a KREA Kortárs Művészeti Iskolának.
Számos társulattal, alkotóval volt szerencséje együtt dolgozni ezekben az években, melette saját projekteken dolgozik, amelyek terén legfőképpen a térspecifikus, kísérleti előadások vonzzák.

A(z) Cella Septichora Látogatóközpont előadása

Stáblista:

Hozzászólások