Színház

The Complete Works of William Shakespeare

komédia, 140 perc, angol, 2001.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Matt Devere, Mike Kelly és Jon Fenner tíz évvel ezelőtt találkoztak a Londoni Zene- és Színművészeti Akadémián. Diploma után egyénileg is sikereket értek el Angliában társulataikkal, valamint különböző televíziós és filmszerepekkel. Néhány évvel ezelőtt jöttek Magyarországra és alapították meg a Madhouse-t, amely jelenleg a Merlin Színház keretein belül működik, nagy közönségsikerrel.

A Shakespeare Összes egy fergeteges komédia, amelyben a három színész arra tesz kísérletet, hogy Shakespeare mind a 37 drámáját színre vigye kevesebb mint két óra leforgás alatt. A darab nyaktörő sebességgel pereg, úgy, hogy a társulat három tagja játssza a férfiak és nők, fiatalok és öregek szerepét egyaránt. Othello történetét egy gengszter rapper kelti életre, a történelmi drámákat egy hatalmas amerikai futballmeccs keretei között jelenítik meg, a Hamletet pedig húsz másodpercben foglalják össze.

A darab maga itthon és magyarul is jól ismert: Shakespeare Összes Rövidítve, azaz SÖR címen évek óta hatalmas sikerrel fut a színházak műsorán.

Tavaly ősszel már látható volt a produkció nálunk s igen sok pozitív visszajelzést kaptunk, így "közkívánatra" újra eljön a Madhouse! Angolul tudóknak pedig kötelező.

A(z) Madhouse Company előadása

Bemutató időpontja:

2001. szeptember 23., Madhouse Company

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
ritacava2000 2013 máj. 09. - 23:03:09 10/10 Előzmény country
Én már láttam kétszer és a köv. héten újra. Nagyon jó!!! :)
country 2008 okt. 20. - 18:46:52
Nagyon jó kis elõadás érdemes megnézni! Iszonyat jó poénok, jó ötletek, úgy adják elõ, mintha az egészet improvizálnák. Külön tetszett a különbözõ akcentusuk, meg aranyos volt mikor magyarul próbáltak beszélni (egész jó kiejtéssel!). Simán megnézném többször is.