Színház

The Show Must Go On

előadás, magyar, 2010.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

2010. június 10-én nagy sikerrel mutatkozott be a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a "The Show Must Go On" címet viselő, élő Queen koncert-show. Az előadás, melyben a hazai musical élet számos sztárja közremüködik a Pécsi Országos Színház Találkozó égisze alatt került bemutatásra, és lelkes fogadtatásban részesült a közel teltházas sportcsarnokban. Ez az egyedülálló produkció a nyári fellépéseket követően, október végén a fővárosi Papp László Budapest Sportarénában zárja turnéját egy nagyszabású és látványos show keretében.
Tabáni István, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Koós Réka, Hien, Kovács Áron, csak néhány az ismert és elismert előadók közül, akik hol szólóban, hol duettben, hol kvartettben elevenítik fel a legendás zenekar legnagyobb slágereit. A kiváló énekeseket a szintén kiváló Hungarian Musical Band kíséri, a zenei élményt pedig csak tovább fokozzák a fantasztikus színpadi látványelemek, vizuális effektek és táncosok.
A "The Show Must Go On" koncert-show egy látványos és izgalmas utazás a rockzene egyik legnagyobb alakjának, Freddy Mercurynak emlékezetére.

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

Otyec 2010 dec. 24. - 23:03:31
És tegyük hozzá, hogy a világon egyedülálló, magyar Queen Unplugged Project nevû négytagú formáció is közremûködik az esten, szenzációs hangszeres tudással. Az estet pedig a Hungarian Queen Fan Club is promotálja, amely 1982 óta létezik!
Ez jó este lesz, csodálatos élmény. Sokak rájönnek majd, hogy valójában szeretik a Queen-t és otthon van lemez is!