Színház

Tímbilding

komédia, magyar, 2009.

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Ausztrália legnagyobb bróker vállalata, a csaknem valamennyi kisebb céget "felfaló", magába olvasztó SAVEBROC, csoportépítő tréningre hívja vezetőségét egy, a sivatagban épült luxus wellness hotelba. Az összejövetel célja egyrészt az, hogy megvitassák, milyen módon védhetik ki a világválság okozta pénzügyi nehézségeket, másrészt, hogy megválasszák a cég új, a leköszönő tulajdonos helyébe lépő vezérigazgatóját.
Az összejövetelen váratlanul megjelenik a tulajdonos lánya is, akit apja ki akar zárni a cég vezetéséből.
Megindul a harc a földrész egyik legmagasabb társadalmi rangot biztosító állásáért. Fény derül a megjelent területi igazgatók meglepő, gyakorta sajátságosan intim viszonyaira, mikor felkavaró, az eddigi történéseket átrendező hír érkezik: a tulajdonost - mielőtt még kinevezhette volna utódját - baleset érte. Az amúgy is kusza helyzetet sorozatosan elkövetett gyilkosságok teszik még zavarosabbá.
Kinek volt lehetősége és indítéka a gyilkosságok elkövetésére? Mi a fontosabb a cég jó hírének megőrzése, a látszat fenntartása - vagy a bűnös megtalálása? Melyek azok az eddig titokban tartott, feszülő indulatok, sötét erők, amelyek a cselekmény hátterében kavarognak? Hogyan mállik le a kezdetben szép, gazdag, elegáns emberekről a felvett modor, hogyan bújik ki belőlük a ragadozó, ha az életükről, karrierjükről van szó?
Ezekre a kérdésekre ad választ a sodró lendületű, ironikus hangvételű krimi-komédia.

A(z) Gellért Gyógyfürdő előadása

Stáblista:

Hozzászólások

Dyrtyho 2009 aug. 30. - 19:34:05
Ha valakinek van videója errõl a színházi játékról,akkor az légyszi töltse fel valahovááá