Színház

Tökéletlenek

előadás, 2018.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Önnel is gyakran előfordul, hogy nem emlékszik pontosan kicsoda? Mindenestre Claire-rel ez a helyzet: minden reggel úgy ébred, hogy az agya minden információt törölt. Szerencsére minden reggel megérkezik a férje, és elmondja, hogy a narancslét nem szereti, de a kávét igen, hogy van egy tinédzser fiúk, illetve azt, hogy ezt a beszélgetést minden reggel megismétlik. Egy nap azonban, miután a férj távozik, egy símaszkos férfi bújik elő az ágy alól, és így szól: „Tyak femmi pánik! Megföktetlek innen!”
A Tökéletlenek éjfekete humorú, fergeteges komédia, melyben semmi nem az, aminek látszik, senki nem az, akinek mondja magát, továbbá... „Kéfőbb lef idő mindent elmagyarávni. Moft tünéf!”

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2018. december 14., Centrál Színház

Stáblista:

Hozzászólások

2/10
Ledina 2020 jan. 13. - 15:29:42 2/10
Csak amiatt adok 2 pontot, mert díjazom a színészek belefektetett energiáit, ők amit tudtak kihoztak belőle, egyébként rettenetes, nézhetetlen. Az összes színész kitesz magáért ,de csak vergődnek a rosszul megírt, erőltetett sztoriban.
JuditSzak 2019 jún. 01. - 08:51:10
Borzasztó volt, vállalhatatlan... :-( Pedig a benne játszó színészeket nagyon szeretjük, Pokorny Lia ma az egyik kedvencem. Úgyhogy, bár sor közepén ültünk az első előadások egyikén, az első felvonás közben kijöttünk. Egy hölgy a sor elején odasúgta: "Maguknak van eszük." - Senkinek nem kötelező. Ugyanis ma egy darab egyszerűen nem tud megbukni, a közönség mindent nagy tapssal jutalmaz. Így a színészeknek és rendezőknek nincs reális visszajelzése. Persze ez csak a mi véleményünk, most már több előadás után van pontszám itt az oldalon és látom, elég magas pontot kapott a nézőktől... (?)
Edmond Dantes 2019 máj. 13. - 09:47:52
Húsz évvel ezelőtt Amerikában, bulvárszínházakban talán sikeres volt a darab , és a sánta-pöszögő-torz arcú szereplőn, az amnéziás feleségen, a szélütéses, tátogva-érthetetlenül beszélő anyán, a bábozós-tudathasadásos rabtárson és a többi tök(él)etlenkedőn jókat mulatott az ottani közönség. A történet még érdekessé is válhatna úgy a darab kétharmada után, ha addigra a néző rá nem unna a fenti szereplők fenti attribútumaira, amik nélkül vagy amik fékezettebb habzása mellett egy vállalható krimikomédia kerekedhetne ki. Így azonban itt és most az "éjfekete komédiával" kevert családi drámának (?) szánt alkotás fárasztó bohózattá silányul, mintha csak a hely -az egykori Vidám Színpad- legrosszabb hagyományait követné.
Michelle01 2018 dec. 24. - 16:43:55
Nem tudja valaki mi az első zene??