Színház

Toljad, kisanyám! - Kismama-kaland 2.

előadás, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Minden alakuló vagy éppen bővülő család életében meghatározó időszak a gyermekvárás. A kétségektől, aggodalmaktól és édes, röppenő boldogságtól éppúgy tarkított utazás végén pedig ott a katarzis ? a Szülés, mely megkoronázza az új élet érkezését? utólag. E testi-lelki hullámvasút végén ugyanis kevés nő kurjant fel, hogy ?Most azonnal kezdjük újra!?

A Kismama-kaland második része ott folytatódik, ahol az első befejeződött. A mindig misztikus és fájdalmasan (utólag!) kacagtató, ezerarcú szüléstörténetnél. És ismét bebizonyosodik, hogy csak a változás állandó, egy újabb kíváncsi kis lélek költözik a pocakba, minek következtében új egyenlet bontakozik ki, melyben az 1+1 az nem szimplán 2.

Az első rész a humorral és kényes kérdéseket is bátran, de bájosan feszegető témájával belopta magát a gyermekvárást megélő és emlékeikben újraélő nézők szívébe kismamáktól nagypapákig. Az újabb rész pedig újabb élményeket elevenít fel, hisz a várandósság izgalmai mellett a ?kis gyerek, kis gond? mosolygós, boldog könnycseppekkel színezett időszakába repít minket, természetesen ismét valós idejű, megélt élmények alapján, Krajcsi Nikolett tolmácsolásában.

Gyermeket tervezőknek vagy épp most váróknak, szüléstől tartóknak vagy már szülés után gyermekkel bíbelődőknek, első vagy többedik gyermeket váróknak; egyszóval szülőknek, nagyszülőknek és tesóknak jó szívvel és kifejezetten ajánlott.

A(z) Csokonai Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások