Színház

Top Dogs

szatíra, magyar, 2003.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Minden száz fizetésből élő közül napjainkban kilencvennyolc azért tart csak ott, ahol, mert nincs meg bennük a határozottság és az akarat, hogy bizonyos pozíciót szerezzen magának, és a munkaadót is ki tudja választani. Neked nem kell e kilencvennyolc boldogtalan ember közé tartoznod. - (Napoleon Hill)

Mielőtt bárkinek is el tudnád magadat adni, teljesen, száz százalékban te kell, hogy megvedd - azaz elfogadd - önmagadat. - (Joe Girard, a Guinness Rekordok Könyve szerint a világ első autókereskedője)

Ha az ösztöneidet követed, és hiszel az álmaidban, sosem kényszerülsz áron alul eladni önmagad. Ha másoknak adod el magad, akkor hiszel magadban, és kész vagy kiállni a bizalomért. Ha nem hiszel magadban, akkor csak elkótyavetyéled magad. - (Dorothy Leeds)

Hogyan léphetek túl a saját korlátaimon?

A csúcsteljesítők többet akarnak, mint egyszerűen a következő játszmát megnyerni. Ők a bajnoki címhez vezető utat is látják. Tehát tartsd nyitva a szemed - és irány az aranyérem. - (Charles Garfield: Csúcsteljesítők: Az amerikai üzleti élet új hősei)

Ne használd állandóan, "Én, én, én". Használd sokat a "mi", a "csapat" és a "társaság" szavakat! A munkáltató kíváncsi arra, tudsz-e önállóan dolgozni, de arról is meg akar győződni, hogy beleillesz-e majd a cég "családjába". - (Dorothy Leeds)

A(z) Móricz Zsigmond Színház előadása

Bemutató időpontja:

2003. november 15., Móricz Zsigmond Színház

Stáblista:

Hozzászólások