Színház

Trisztán és Izolda

előadás, 2 felvonás, 100 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Bikali Nyári Fesztivál 4. kiemelt programja: Kiemelt, saját produkcióját mutatja be az Élménybirtok csapata nyári fesztiválsorozatukon. Színészeik, lovasaik, sztárvendégeik és egy mindenre elszánt kaszkadőr csapat keltik életre Trisztán és Izolda történetét.

Trisztán és Izolda története a középkori lovagi irodalom egyik leghíresebb alkotása. A tiltott szerelem legendája, az örök szerelem mítosza. Mindezt megfejelve a mágiával, a varázsvilágok titkos birodalmával. A hihetetlenül izgalmas legenda egy pillanat alatt elragad.

A Trisztán és Izolda egy valódi középkori szerelmi történet. Küzdelem, csata, hadakozás, árulás, csalás és megbocsátás, gyógyuló sebek és méreg, bájital és isteni fények, románc, tánc és enyészet. Lovasok hada és a Katrix Horse Show maga. S hogy kik azok, kik e kockázatos kalandokat véghez viszik? Boudny Lídia Ágnes, Orlik István úgy énekelnek, hogy azt hiszed, az angyalok zenélnek. Ferenc Gábor és Árpa Attila hősi karakter-fajta, Sárközi György és Ágens már milliószor megnyertek maguknak, s az újak, kik tehetségükről biztosítnak – Veres Lehel és Vucsics Virág.
S a táncos, kiről néha azt hiszed, lebeg, a mozdulatai erről győznek meg, Gál Éva. S ki mindezt összerendezé, hogy ne csak össze-vissza futkossanak a népek, Ágens.

 

 

Hozzászólások