Színház

Várj, míg sötét lesz!

előadás, 2021.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Három betörő keres egy elveszett játékbabát, de szándékaik csöppet sem tisztességesek.
A rejtélyes játékszer ugyanis olyan dolgot rejt, amiért sok mindenre képesek lennének. Bár csak egyikük tudja pontosan, mi is az. Mindenre elszántak és magabiztosak, hiszen az útjukban csupán egy ártatlan, vak nő áll. Mi sem egyszerűbb: indulhat a szemfényvesztés.
Ám az idő fogy, akár csak a türelem, a baba látszólag sehol, és egyre bizonytalanabb, hogy a végén ki fog sötétben tapogatózni. A feszültség tapintható, és egyre kevésbé világos ki kivel van. Vagy ki ellen… Arra pedig végképp nem gondolt senki, hogy ebben az egyre sötétebb hajszában végül az érzelmek is fellobbannak.
Valódi izgalmak, valódi feszültség: valódi krimi. E méltán világhírű darab igazi színházi csemege, a szórakoztató borzongás garantált.
Mészáros Tibor a debreceni Csokonai Színház vezető művésze, számos díj és elismerés birtokosa. Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évadban sikerült megteremtenünk a lehetőségét, hogy személyében nézőink megismerhessenek egy kiváló gondolkodású, nagyszerű stílus- és humorérzékkel megáldott alkotót.

A(z) Móricz Zsigmond Színház előadása

Bemutató időpontja:

2021. szeptember 10., Móricz Zsigmond Színház

Stáblista:

Szereplők

Susie (egy nő)
Mike (úriember, de nem talpig)
Roat (úriember, de nem talpig)
Carlino (úriember, de nem talpig)
Gloria (egy furcsa lány)
Sam (Susie férje)

Alkotók

nov. 17.
  • Krúdy Kamara
nov. 18.
  • Krúdy Kamara
nov. 22.
  • Krúdy Kamara

Hozzászólások