Színház

Vidám kísértet

komédia, magyar, 2006.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Vendégeket vár az angol házaspár. Sok nagyon száraz martini, sok nagyon meghitt teázás, elmélyült társalgás az időjárásról, egy takaros porcelánkutya, egy rejtélyes spiritiszta hölgy, egy kis derűs szellemidézés? De hirtelen minden megváltozik. Ami rend volt, rendetlenséggé kuszálódik, ami nyugalom volt, káosszá alakul, ami mulatságos volt rémisztővé válik?és ami unalmas volt, mulatságossá lesz.

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2006. április 28., Centrál Színház

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

mulao 2009 júl. 17. - 15:16:51
Nem volt rossz darab.Színészek jók voltak, amennyire emlékszem.És a díszlet volt még ötletes.Jókat is lehetett nevetni.Összeségében megérte megnézni.Még az volt jó, hogy ismertebb színészek játszottak a darabban.Azt azért sajnálom, hogy csak egy hozzászólást találok, szívesen olvasnék, vitáznék, beszélgetnék olyanokkal akik látták.
eugénia22 2008 márc. 28. - 07:07:25
Tetszett.A díszlet elég jól kitalált volt.A darad egy idõ után vontatottá vált, szinte,már másról szólt,de tetszett.Nevetni hatalmasakat nevettem rajta.Magyar Attila és Slangler András jók voltak.Létay Dóra egész más volt, mint a Jóban rosszbanban.Igaz, amikor autogrammot kértem tõle, szinte még a darabhoz való gratuláciomat se hallgatta meg.Viszont Magyar Attila kedves volt.Básti Juli megkapta a nagy tapsot,hatalmasat nem alakított,de jó volt.Voltak nagyon jó ötletek benne,jó poénok,összeségében megérte megnézni.Láttam már jobb daradot is,de nem volt rossz.Habkönnyû vígjáték volt beígérve,nem hiszem,hogy azt kaptam,de lehetett jókat nevetni rajta.Az a színésznõ is jó volt, aki Slangler András feleségét alakította.Ajánlani inkább nem ajánlom,vannak jobb darabok is,de a kedvet se akarom el venni tõle.Egyszer meg lehet nézni,és jókat lehet nevetni rajta.