Színház

WISHLIST 2023 - a Freeszfe színházcsináló osztály vizsgaelőadása

zenés előadás, 70 perc, 16 éves kortól

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Miért ragadunk bele a minket körülölelő szemétdombba? Miért ragaszkodunk a megszokott mindennapokhoz, ha már semmi sem jó? A WISHLIST 2023 egy zenés színházi előadás amelyben prózai jeleneteket dalok és zenék egészítenek ki.

Az előadás témája mostanában divatos: a magánnyal, a magányossággal foglalkozik egy olyan generációban, amelynek alapélménye a bizonytalanság, a korlátok és keretek folyamatos változása, romlása. Nem szándékunk nagy megfejtésekkel szolgálni a helyzetre, sokkal inkább alaposan megvizsgálni a kötődés nehézségeit, a megnyílás, a megfelelés és a megfelelni képtelenség, képzelt és valós elvárások, önvédelmi reakciók, előretámadások és távolítások dinamikáit egy olyan országban, ahol az ember az orráig sem lát.

Birta Márton, Elefánti Emma, Kárász Emese, Komáromy Bese és Szekeres Blanka a Freeszfe színházcsináló osztály másodéves hallgatói. Ezt az előadást tavalyi vizsgájuk mentén készítették el, vendégül hívva Sorosi Eszter III. éves látványtervező hallgatót a Magyar Képzőművészeti Egyetemről, illetve zenészként Taba Benjámint, asszisztensként pedig Baltay Rózát.

Látvány: Sorosi Eszter eh.

Stáblista:

Hozzászólások