Színház

Zéró Gravitáció

előadás, magyar, 2014., 3 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A cirkuszművészet bámulatos vonzerejének titka, hogy az artista művészek produkciói a csodák illúzióit keltik. A Fővárosi Nagycirkusz Zéró Gravitáció című műsora a cirkuszvilág kiválóságainak fellépésével nemcsak azt mutatja be Önöknek, hogy néha még a gravitáció törvényei is legyőzhetőek, hanem azt is, hogy a korszerű cirkusz továbbra is a leglátványosabb, legszórakoztatóbb műfaj! A műsor középpontjában az emberi tudás és teljesítmény lenyűgöző ereje, szépsége áll, bizonyítva régi cirkuszi igazságot: a cirkuszban minden lehetséges.

A modern cirkuszi produkciókat felsorakoztató műsorban láthatnak kimagasló akrobatikus tudású marokkói talajakrobatákat, virtuóz, egykerekű biciklis kínai zsonglőrlányokat, kanadai gumiasztal akrobatákat. Megcsodálhatják a német Lisa Rinne szólószámát, mely a lengőtrapéz és az akrobatikus kötéllétra egyedülálló kombinációja, a Baross Imre Artistaképző iskola fiatal tehetségeit fantasztikus levegőszámaikban, valamint Andrea Prince rendkívül látványos lézershowját. Nem utolsó sorban egy igazán vidám, mozgalmas kutyarevü és a gyerekek arcára mindig mosolyt csaló bohóc teszi teljessé, és az egész család számára kitűnő szórakozást kínáló programmá a Zéró Gravitáció műsorát!

Fellépők:
- Andrea Prince
- Cherifian Trouple
- Stauberti
- Bobylev
- Carussel
- Paolo Folco
- Ho Hot csoport
- Cat Wall
- Stauberti
- Elastic Fantastic
- Lisa Rinne
- Cherafian Troupe

A(z) Fővárosi Nagycirkusz előadása

Bemutató időpontja:

2014. október 11., Fővárosi Nagycirkusz

Hozzászólások

witpen 2014 dec. 28. - 09:30:06
Tegnap láttam a mûsort. Elfogult vagyok, mert felnõttfejjel nem szeretem a cirkuszt, szerintem gyerekeknek való. Egyáltalán nem lehúzva õket csak annyit tudok elmondani, hogy a világszínvonalat meg sem közelítették, sõt olykor egészen alacsony nívójú produkciókat láthattunk. Az utolsó szám volt jónak értékelhetõ kizárólag. Sajnos összességében gyenge volt.