Zenekar

Doors EmlékzenekarMég nincs szavazat!

Légy te az első!

A Doors Emlékzenekar 1992-ben alakult. A zenekar nemcsak vállal fellépéseket fesztiválokon és klubokban, hanem aktívan részt is vesz a zenei életben.Hosszú évek alatt minden nagyobb magyar fesztiválon többször felléptek: Sziget, Volt, EFOTT, Tokaj - Hegyalja, Szegedi Ifjúsági Napok, Harley - Davidson Fesztivál, Pécsi Színházi Találkozó, Szolnoki Tiszavirág Fesztivál, stb.

Petőfi Csarnokban, Ráday Klubban, Almássy Téri Szabadidő Központban, Wigwam Rock Klubban, Gödör Klubban, Zöld Párdonban, többször játszottak.

A zenekartagok képzett, tapasztalt zenészek: több ismert/kevésbé ismert zenekarban játszanak.

Céljuk azóta is:

"megismertetni minden generációt a Doors világával, hiszen sok zenei stílust magába foglal: a bluestól, a jazz-rockon át, a rockig mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló stílust, és dalokat. Ezért nemcsak több generációnak szól a Doors zenéje, de különféle zenei ízlésű embereknek is! A zene szeretete az, ami a fiatalt, és idősebbet kihoz a koncertjeinkre..."A Doors Emlékzenekar saját dalait Duende zenekar néven ismerheti meg a világ, persze a beavatottak tudhatják, hogy az emlékzenekar zenészei működnek közre.Menszátor Héresz Attila - ének

Szöllős Gergely - dob

Kiss Gergő - gitár

Szakáll László - billentyű

Veisz Gábor - basszus gitár

Hozzászólások