Zenekar

Pan-Pot



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix kettőse által alkotott Pan-Pot az utóbbi néhány évben rekordsebességgel küzdötte fel magát az elektronikus tánczene legprominensebb képviselői közé.



Történetük 2005-ben kezdődött, amikor egy saját maguk szervezte partin vendégül látták a Mobilee kiadó főnökét, Anja Schneider-t. Megismerkedésük után pár héttel már az ő első, és a kiadó második megjelenését ünnepelhették, méghozzá a Popy & Caste EP kapcsán.



Azóta a két, hangmérnökként végzett berlini srác védjegyévé vált a gondolatébresztő, sötét, minimalista berlini technofunk.

Az első megjelenést követő években temerdék számuk és remixük jelent meg a Mobilee-nál és az Einmaleins-nél, melynek mindegyike bizonyitotta a duó elkötelezettségét a precíz groove-ok iránt.



Karrierjük legmeghatározóbb pontja azonban első albumuk, a Pan-O-Rama megjelenése volt. Az albumon kiélhették kisérletezgető hajlamaikat, és a törekvésüket a szikárabb, letisztultabb technó hangzás tökéletesítésének irányába.



Ha éppen nem a stúdióban saját szerzeményeikkel, vagy más előadók számainak átfogalmazásával vannak elfoglalva, akkor eszeveszett tempóban járják a világot, a táncteret szétrobbantó, eklektikus, a közönség hangulatát mindig átvevő DJ szettjeikkel.

Hozzászólások