Péter Dávid megmondja

Mesteri trollkodás az ATV-n

Annyira boomer az egész, hogy már attól menő.

Forrás: ATV TikTok

 

Minden reggeli műsorban van hír- és lapszemle. Ez olyan természetes, mint az, hogy reggel felkel a Nap. Egyrészt ez egyszerre hálás és hálátlan feladat is az adott műsorok szerkesztőinek, mert tudják, hogy ez a blokk fixen van, csak meg kell venni a boltban a napilapokat, illetve keresni kell a neten valami hírt, ami passzol a hangulathoz. Abból a szempontból tud ez nettó szopás lenni, hogy bizony nem egyszerű olyan valódi híreket találni, amik elférnek egy könnyed, laza, reggeli beszélgetős műsorba. Még ha sikerül is a bulvársajtóból kibányászni valamit, akkor azt meg elő kell adni úgy, mintha az adott dolognak tényleg őrült nagy hírértéke lenne, és nem csupán kattintásvadászatból írták volna meg a kollégák, hogy a nap végén megnyerjék az oldal látogatottsági versenyét, vagy a lapszámeladást, ugye. 

De megérkezett a lapszemlézés megújítója, az ATV műsorvezetője, aki csípőből boomerkedve savazza szarrá az indokolatlanul túldimenzionált, érdektelen bulvárhíreket.

@atvhu Másodszorra sem menne ?‍♂️ #humor #magyar #celeb @atvhu ♬ Laughing - Gianluca Marino

Egyszerűen nincs bírás az emberrel. Nem mondom, hogy Pottyondi Edina szintjén mozog, de ilyen kis el- és/vagy beszólással mégis sikerül rommá trollkodnia az amúgy is elképesztő hírt. 

Ez pedig szimplán minden idők beköszönése.

@atvhu Hiszen egy kamerába nézek ?? @Szlazsánszky Ferenc @atvhu ♬ eredeti hang - ATVHU

Amikor két szóval le lehet reagálni egy hírt:

De vannak esetek, amikor jobban is ki lehet fejteni a sztorit, és bizony akkor sem finomkodik a trollmester bemondó.

@atvhu Mindannyian figyelmetlenek vagyunk néha ? #humor @atvhu ♬ eredeti hang - ATVHU

A plusz poén, a dupla csavar az egészben, hogy ez ugyan reggeli műsorban megy az ATV-n, tehát a célközönség nagyon nem a fiatal korcsoport, és a már egekbe magasztalt műsorvezető sem egy tinédzser influenszer, én mégis a TikTokon futottam ebbe bele, az ATV hivatalos oldalán. Önmagát mémeli a tévé. Zseniális.