Balaton Sound: ezt pakold a fesztiválos táskába!

Te ne kövesd el azt a hibát, hogy csak egy szál bikinit viszel el az útra. Összeszedtük a legfontosabb életmentő fesztiválkellékeket.

Naptej

 

A kitartó partizók csak akkor indulnak be igazán, ha felkel a nap. Víz partján pedig még könnyebben le lehet égni, akár árnyékban vagy ruhában is, de már egy vörösre pirult orr is kellemetlen lehet egy nyári fesztiválon az iPhone-kamerák kereszttüzében.

 

 

Napszemüveg

 

Napközben elengedhetetlen, éjszaka pedig a legújabb divat szerinti csíkszemüveg sem zavar sok vizet, viszont divatkiegészítőként tökéletesen működik.

A post shared by @fashion___girlsworld on



Telefon

 

Ez nem szorul különösebb magyarázatra, hiszen hogyan tartja az ember a kapcsolatot a barátaival, honnan tudja, hol mit játszanak, hogyan posztol az Instagramra és honnan tudja, milyen idő lesz másnap, ha nincs nála a mobilja?

 

Power bank

 

Az igazi profik nem bízzák a véletlenre a töltést. Bár biztosan lesz olyan hely, ahol leadhatod a lemerült telefonod, a legjobb, ha van nálad egy fullra töltött power bank, és folyamatosan kéznél lehet a mobil.

 

 

Kényelmes cipő

 

Nagy a kísértés, hogy felvedd az új kedvenc kis szandálod vagy egyéb nyári cipőd, de inkább valami kényelmes és jól szellőző vászoncipőt válassz, ami miatt nem fogsz könnyeket hullatni, ha esetleg a fesztivál végén ki kell dobni, mert teljesen széttáncoltad. A nyitott cipő azért sem praktikus, mert utána napokba telhet, mire a fesztiválkoszt le tudod vakarni a talpadról és a lábujjaid közül.

 

A post shared by J/N (@ngyjenny) on



Füldugó

 

Ha a fesztivál környékén fogsz aludni, netalán sátrazol, akkor elengedhetetlen kellék egy-két pár füldugó. Egy kiadós alvás nélkül nehéz lesz feltöltődni a következő esti veretésre. Márpedig ahhoz kell az energia.

 

Fürdőruha

 

Ha esetleg úgy vagy vele, hogy bulizni mész, nem fürdeni, akkor gondolj bele abba, milyen jó lesz majd csobbanni egyet a vízben leizzadva, fesztiválporral beborítva a harminc fokos hőségben.

 



Egyszarvús úszómatrac

 

Aki komolyan veszi a strandolást, az nem indulhat el menő strandfelszerelések nélkül. Az óriás egyszarvús úszómatrac idén is óriási sláger, ezért ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor más gumiállatot, mondjuk egy hattyút vagy flamingót válassz a vízi menőzéshez.

 



Felfújható italtartó

 

A nyár közeledtével egyre több boltban jelentek meg a törpe úszóguminak látszó felfújható italtartók, amikben nyugodtan elúszkálhat a söröd vagy a koktélod, amíg fürdesz vagy szeletelsz a vízben.

 

 

Vízálló telefontok

 

Ha úgy érzed, muszáj lefotóznod közelről, ahogy a barátaid vízben buliznak, akkor egy vízálló tokban nyugodtan a nyakadba akaszthatod a mobilod. Sem megázni, sem elsüllyedni nem fog.



LED-lámpás kulcstartó

 

Ha a sötétben kell valamit megtalálni, vagy eljutni a sátradig egy sűrűn lakott sátortáboron átvonulva, akkor hihetetlen nagy segítség lehet egy alig valamekkora helyet foglaló kis fényforrás.

 



Fájdalomcsillapító

 

Ha túl jól sikerült az előző napi buli, és megmozdulni sem tudsz a hasogató fejfájástól, miközben a barátaid épp életük legjobb bulijából posztolgatják a szelfiket, akkor minden problémát megold egy jó fájdalomcsillapító.

 

Sapka, kalap, fejfedő

 

Ha már az egész tested bekented, akkor a fejednek sem árt az extra védelem, legyen szó baseball sapkáról vagy szalmakalapról vagy turbánról.

 

 

Alvómaszk

 

Ha az ember fesztiválozik, akkor általában nem tízkor fekszik és hatkor kel az első napsugarakkal. Ha zavar a fény, akkor dobj be egy alvómaszkot, sok helyet nem foglal, de életet menthet, ha csak pár órával tovább tudsz pihenni a segítségével.