Itt vannak a legjobb hétvégi programok!

  • PORT.hu

Művészetek Völgye, Campus Fesztivál, Libegők Éjszakája, Krisna-völgyi Búcsú, SUN Festival, Babel Sound: összeszedtük a hétvége legizgalmasabb programjait!

XII. Campus Fesztivál 2019 – Debrecen, Nagyerdő, július 17-20.

A Campus Fesztivál értéke a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség, ezzel együtt a fiatal tehetségek és az utánpótlás felkutatása, valamint szerepeltetése. Ez egyben azt jelenti, hogy a minősített európai fesztiválok közé került a Campus.

 

SUN Festival 2019 – Csobánkapuszta, július 15-21.

A fesztivál kezdetén lesz telihold és holdfogyatkozás is, esténként több élő zenei koncerteket terveznek.

 

Babel Sound 2019 - Interaktív Világzenei Fesztivál – Balatonboglár, július 15-21.

Világzenei és kulturális kavalkád a Balaton-parton!

 

Veszprémi Utcazene Fesztivál – Veszprém, július 17-20.

A 1999 óta évenként megrendezett Veszprémi Utcazene Fesztivál Magyarország egyik meghatározó ingyenes köztéri megmozdulása. A rendezvény ingyenes, minden év július második felében, szerdától szombatig kerül megrendezésre. Helyszínül Veszprém történelmi óvárosa, és annak különböző pontjai szolgálnak. 4 nap, 11 helyszín, 180 koncert.

 

Krisna-völgyi Búcsú 2019 – Somogyvámos, Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, július 19-21.

Egy háromnapos, egyedülálló fesztiválhétvége, ami kicsiknek-nagyoknak izgalmasan mutatja be India színes világát. Itt megtalálsz mindent, ami testnek-léleknek jólesik.

 

Művészetek Völgye Fesztivál 2019 – Kapolcs, július 19-28.

2019. július 19-28. között 29. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye Fesztivált. A nyár legszínesebb 10 napja - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend épületei minden nyáron tíz napra átalakulnak és az udvarok, templomok, közösségi terek megtelnek koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja tíz napon át várja a látogatókat, korosztálytól, érdeklődési körtől függetlenül mindenki számára kínál olyan kulturális programot, amiben érdemes elmerülni.

 

Szentendrei Ister Napok – Szentendre, Duna Korzó, Postás Strand, július 20-21.

Szentendrén 2019. július 20-21-én kerül megrendezésre a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Ister Napok, azaz a Duna ünnepe. A város helyi hagyományaira, a szentendrei nemzetiségekre és a népzenére épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes, családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenés gyertyaúsztatás mellett számtalan, a Duna köré szerveződő gyermek- és vízisportprogram, táncház, koncert – többek között a Guca Partyzans Band, Parno Graszt, Borsa Együttes, Tímár Sára, Szabó Enikő – várja a Szentendrére látogatókat.

 

Libegők Éjszakája – július 20.

II. Libegők Éjszakája Magyarországon 2019 július 20-án szombaton! Idén már 6 helyszínen tudtok libegőzni éjszaka hazánkban! Élvezd a naplementét, és az éjszakai égboltot libegőzés közben az egész családdal országszerte!

Helyszínek:

  • János-hegyi libegő – Budapest
  • Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely
  • Libegőpark – Lillafüred
  • Sípark – Mátraszentistván
  • Mátra Libegő – Sástó