A Csimota Kiadó novemberi ajánlatai

A gyerekkönyvkiadó két könyvvel készült ebben a hónapban: A ló, aki zebra volt című fergeteges humorú kisregénnyel, illetve A medve és a kardja című tanulságos mesével.

Várszegi Adél: A ló, aki zebra volt

Nem is olyan egyszerű ám a cirkuszi zebrák élete. Szegény Zabossal is mik meg nem történtek! Ráadásul pont a születésnapján. Pedig ő tényleg csak a Lovas Cukrászdába szeretett volna eljutni, hogy segítsen gazdájának, Marcinak a tortaválasztásban… Fergeteges humorú kisregény Jásdi Juli karikatúrákra emlékeztető grafikáival.

7 éves kortól
Ár: 2.490 Ft

 Davide Cali: A medve és a kardja

Volt egyszer egy harcias medve, és annak egy kardja, amivel miszlikbe aprított mindent, még az erdő fáit is. Csuda nagy legénynek érezte magát! Ám egy nap a gát vize kiáradt, és elmosta a várat, ahol a medve lakott. A medve persze éktelen haragra gerjedt, és elindult, hogy megleckéztesse a felelőst. De kit is? A vaddisznót? A rókát? A madarakat? Vagy lehet, hogy végül neki kell megtanulnia, hogy a természettel nem lehet packázni? Tanulságos mese arról, hogy tetteinknek milyen következményei lehetnek a környezetünkre, és hogy ezért a felelősöket nem biztos, hogy másokban kell keresnünk.

6 éves kortól
Ár: 3.450 Ft
Fordító: Piróth Attila


(via Csimota Kiadó)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu