A jótékonyság jegyében hívnak Ringatóra minden családot

Az élő, online adventi jótékonysági Ringatón való részvétellel most nemcsak gyermekeinkkel tölthetünk el minőségi időt, de segítséget is nyújthatunk másoknak.

A Fiatal Családok Klubja (FiCsaK) idén az online térben rendezi meg a hagyománnyá vált Családszervezetek Adventi Vásárát és Gyűjtését, melyben kiemelt partnere a méltán népszerű Ringató Alapítvány. Az adventi jótékonysági Ringatóra december 5-én, 10.30-as kezdettel a Ringató Facebook oldalán kerül sor. Az eseménytől függetlenül is bárki támogathatja a gyűjtést (hiszen minden adomány számít), ide kattintva.

A FICSAK már ötödik éve segít az ünnepek közeledtével a beteg és bajba jutott gyermekeken. A Családszervezetek Adventi Vásárát és Gyűjtését minden évben több szervezettel karöltve rendezik meg. A befolyt összegből pedig évről évre hasznos és életmentő segítséget nyújtanak egy olyan szervezetnek, amelynek a munkája rendkívül fontos a kisgyermekek életében. Idén a vírus miatt a gyűjtés és vásár az online térben valósul meg.

Forrás: Ringató

 

A Ringató ebben az évben nem egy nagyszabású karácsonyi vásárban hívja játékra, zenére és egymásra hangolódásra a családokat, hanem egy élő jótékonysági koncerttel járul hozzá a nemes célhoz, az adventi gyűjtéshez. A zene erejében és a segítő szándékban hisznek ezúttal is. Az idei évben is nagyon fontos ez a küldetés, hiszen az adományokkal kisgyermekek megmentéséhez járulhatunk hozzá.

Az eseményen való részvételt egy Ringató belépő árával vagy más tetszőleges összeggel tudják támogatni a családok, melynek teljes összegét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára utalják át a szervezők. Az adományok egy új gyermekrohamkocsi üzembe helyezéséhez, továbbá az ehhez szükséges speciális hordágy beszerzéséhez nyújtanak majd segítséget, mely nélkülözhetetlen a kisgyermekek ellátása során.


(via Ringató)