A legjobb családi filmek szombatra

Levetítik a Peanuts filmet, Stich legújabb kalandjait, a Csillagport, a Visszatérés a titkos kertbe és az Apád-anyád idejöjjön! című filmeket.

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film

Mozi+ - szeptember 15., 10.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változat, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval. 

Stitch - A csillagkutya legújabb kalandjai

Paramount Channel - szeptember 15., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stitch, a barátságos kutyusnak tűnő, valójában vérengző földönkívüli kísérleti lény a Földön maradhat kis barátjával, Liloval, és ahelyett, hogy alkotója eredeti tervének megfelelően tömegpusztító szuperfegyverként funkcionálna, Elvis dalokat dúdol és hullámlovagol az idilli Hawaii napsütésben. Köztudott, hogy Stitch valódi neve 626-os számú kísérleti lény. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy merre található az első 625 darab teremtmény?! A válasz hátborzongató: mindegyik a Föld felé tart! Úgy tűnik, Hawaii mesés szigete hamarosan félelmetes földönkívüli lények űrkikötőjévé változik. Talán csak egyvalaki állhat az invázió útjában: Stitch, a csillagkutya! 

Csillagpor

TV2 - szeptember 15., 13.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Fal választja el a kisvárost a mágikus királyságtól. Egy nap hullócsillag esik le a falon túl. Tristan, aki reménytelenül szerelmes Victoriába, megígéri, hogy elhozza neki. Sikerül átjutnia a falon, de az igazi kaland csak most kezdődik.

Visszatérés a titkos kertbe

DUNA Televízió - szeptember 15., 13.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mary és Colin gyermekkori barátsága szerelemmé és házassággá alakult a titkos kertben töltött boldog évek alatt. A házaspár évek múltán menedéket rendez be a kastélyban a háborúban árván maradt angol gyerekek számára. A kert a világégés okozta sok viszontagság és szomorúság következtében elveszti régi varázsát és kisugárzását. Közben Colint kinevezik Anglia amerikai nagykövetének és Mary is követi férjét Washingtonba. Az Újvilágban az asszony csereprogramot szervez amerikai és angol gyerekek között. Egy washingtoni árvaház meglátogatása során megismerkedik Lizzie-vel, akiben gyerekkori önmagát látja viszont. Ráveszi a kislányt, hogy csatlakozzon a programhoz, amelynek keretében egy teljes évet tölthet a csodálatos angliai birtokon.

Apád-anyád idejöjjön!

Cool - szeptember 15., 18.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa csinos és nagyravágyó barátnője.