A legjobb gyerekműsorok szombatra

Levetítik a Hóbortos vakációt, A három testőrt, a Szörny Rt.-t és a Hős6ost.

Goofy

Mozi+ - június 2., 9.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Goofyt eddig csak képregényekből és sorozatokból ismerhettük, de most végre elérkezett a négyballábas, ügye- és eszefogyott eb ideje: a Disney rajzolóitól megkapta élete nagy lehetőségét. 

Hóbortos vakáció

Paramount Channel - június 2., 10.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Chester a munkájába belefáradt légiirányító elviselhetetlennek érzi a mindennapi stresszt. Elhatározza, hogy kikapcsolódás gyanánt elviszi családját egy igazi, kalandokkal teli tengerparti nyaralásra. Chester nem is csalódik, a családnak kalandokban bőven van része, bár igaz koránt sem ilyenekre vágytak. A nyaralás eleve nem indul fényesen, minden összekeveredik, ami csak tud, viszont később minden erőteljesen rosszabbra fordul egészen addig, míg minden kilátástalanná nem válik. Chester végül már azért is küzdeni kénytelen, hogy a saját és családja bőrét megmentse.

Vadkaland

Film+ - június 2., 15.35
6 éven felülieknek ajánlott!

Amint az utolsó gondozó is kiteszi lábát a New York-i állatkert kapuján, indul a buli. Egyik nap azonban valami megzavarja az állatok felhőtlen jókedvét: Sámson oroszlán egy szem fiát elhajózzák a természetbe, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga ehhez. Sámson vezetésével mentőexpedíció indul. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át a rettegett vadonba. 

A három testőr

RTL Klub - június 2., 15.40
12 éven felülieknek ajánlott!

A szép Milady teljesen elcsavarja Athos fejét, aki nem is sejti, hogy szerelme kettős ügynök, aki nemcsak Buckingham hercegét, hanem Richelieu bíborost is szolgálja. Az ifjú D'Artagnan már az első nap bajba keveredik, és pár óra alatt egy elképesztő összeesküvésben találja magát. Példaképeihez, a három testőrhöz fordul segítségért. Athos, Porthos és Aramis, a francia király három legkiválóbb testőre a bajkeverő D'Artagnannal megerősödve léghajóra száll, hogy megmentse a királynő becsületét, és elkerülje a háborút Angliával. 

A karate kölyök

SuperTV2 - június 2., 16.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Detroitból Pekingbe költözik a tizenkét éves Dre az édesanyjával, aki a kínai fővárosban kapott állást. A fekete bőrű kiskamasz nem örül a környezetváltozásnak, az egyetlen pozítiv élménye Mei Ying. Első pillantásra beleszeret a bájos osztálytársába, ami persze nem marad következmények nélkül: összetűzésbe kerül a környék nagymenő srácával, a kungfuban járatos Chenggel. A megaláztatást csak akkor tudná kiheverni, ha legyőzi a kínai fiút. Ehhez azonban meg kell tanulnia a távol-keleti harcművészet fogásait. Szerencsére ott van a karbantartó Han úr, aki a szárnyai alá veszi az elszánt Drét, és keserves munkával igazi tehetséget farag belőle, aki képes szembeszállni az ellenfelével. 

Szörny Rt.

HBO - június 2., 18.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak, mert élvezik. Egyszerűen ez a munkájuk. Sully, az óriás szőrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, ő a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat, s ezzel a világának energiát gyűjtsön. A két menő rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor egy Boo nevű kislány a szörnyek világába téved. 

Hős6os

Cool - június 2., 18.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Hiro Hamada barátai segítségével megtanulja kiaknázni brilláns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, az adrenalintól csöpögő kalandok megszállottja Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy váratlan fordulat miatt egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat - amely San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti - Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.

Madagaszkár

Prime - június 2., 19.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot. Barátai kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat.