A legjobb gyerekműsorok vasárnapra

Levetítik a Vigyázz, kész, szörf! című filmet, a Fehér Agyar és a Kung Fu Panda második részét, a Hamupipőke-történetet, A hobbitot és az Egy igazán csodás napot.

Vigyázz, kész, szörf!

Film+ - június 24., 12.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba.

Fehér Agyar 2.: A fehér farkas mítosza

RTL Klub - június 24., 13.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Fehér Agyar, a kutya-farkas keverék kalandjai folytatódnak. Az alaszkai viszontagságok után délebbre költözik, a kézművesiparukról híres haida indiánok földjére. Ebben a furcsa, kalandokkal és veszélyekkel teli világban Fehér Agyar kénytelen az ösztöneire hagyatkozni, hogy segítségére siethessen a büszke, helybeli embereknek. Megmenti gazdáját, Henry Casey-t és ezzel életre kelti a fehér farkas legendáját.

Kung Fu Panda 2.

Mozi+ - június 24., 14.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle, így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben a barátai, az Őrjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen. Shen nagyúr, az albínó páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát. Miközben Pó és barátai felveszik a harcot ellene, a panda arra is választ keres, ki az igazi apja. 

Hamupipőke-történet

Cool - június 24., 16.25
12 éven felülieknek ajánlott!

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője.

A hobbit - Váratlan utazás

Film+ - június 24., 17.40
12 éven felülieknek ajánlott!

A békésen éldegélő Zsákos Bilbó akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét - Gollammal. Itt, a földalatti tó partján, egyedül Gollammal, a szerény Bilbó nem csak arra jön rá, hogy bátorsága és furfangja még őt magát is meglepi, egyszersmind megszállottjává válik Gollam "drágaszágának", a titokzatos gyűrűnek, amely kiszámíthatatlan és hasznos tulajdonságokkal bír. Egy kicsiny aranygyűrű, amely egész Középfölde sorsára hatással lesz, és amelyről Bilbó ekkor még semmit sem tud. 

Egy igazán csodás nap

RTL Klub - június 24., 20.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap bal lábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla - mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk -, hogy Alex-szel van a bibi. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja.