A Manó Könyvek áprilisi újdonságai

Áprilisban csodás távoli tájakon kalandozhatunk, képzeletben messzire utazhatunk egy léghajóval, és családi titkok nyomába is eredhetünk.

Johanna Basford: Csodavilág

Ez a gyönyörű színezőkönyv elrepít a képzelet birodalmába, mert nem csupán egy könyv, hanem varázslatos átjáró a csodák világába. Oldalain fákra épült kastélyok, lebegő szigetek és tündérmesébe illő tájak várnak rád. Kezdődjön hát a kaland, engedd szabadon a fantáziád, keresd meg az elvarázsolt tengeri teknősöket, különleges macskákat és énekes madarakat, majd keltsd életre őket a színekkel!

Oldalszám: 80
Megjelenés: április 21.
Ár: 3490 Ft


Disney – Első kalandok 1.: Dumbó felöltözik

Ezek a kedves, egyszerű mesék a hétköznapok nagy eseményeire reflektálnak, tökéletes hosszúságúak és jól követhetők a kisgyermekek számára. Az új sorozat klasszikus Disney-karakterei és elbűvölő, színes illusztrációi bizton újra és újra meghódítják a piciny olvasókat.

Oldalszám: 24
Megjelenés: április 19.
Ár: 1490 Ft
Korosztály: 2+


Disney – Első kalandok 2.: Micimackó barátokra talál

Ezek a kedves, egyszerű mesék a hétköznapok nagy eseményeire reflektálnak, tökéletes hosszúságúak és jól követhetők a kisgyermekek számára. Az új sorozat klasszikus Disney-karakterei és elbűvölő, színes illusztrációi bizton újra és újra meghódítják a piciny olvasókat.

Oldalszám: 24
Megjelenés: április 19.
Ár: 1490 Ft
Korosztály: 2+


Tony Wolf: Tony Wolf mesél 3. – A titokzatos léghajó

Történetek kalandokról, rejtélyekről, varázslatokról. Ismét elmerülhetünk Tony Wolf csodálatos világában! Tom és Polli, a két elválaszthatatlan jó barát messzire kerül az erdő mélyén megbúvó, nyugalmas falutól, és hihetetlen kalandokat él át…

Oldalszám: 64
Megjelenés: április 8.
Ár: 2490 Ft
Fordította: Todero Anna
Korosztály: 4+


Balázsy Panna: Szandra és a csajok 5. – Családfa

„Helló, csajok, mindenki jól van? Képzeljétek, megtanultam cicaszemet rajzolni, és folyton a hajammal vagyok elfoglalva, meg elég sokat dumálok Snapchaten a barátaimmal a fiúkról is. Az elmúlt hónapokban annyit sétáltam a szabad levegőn (erdőben és városban), mint még soha, mert szinte csak így talizhatok a barátaimmal. Mondjuk ennél többet is megtennék, hogy ismét korlátlanul az Áfonya pandákkal lóghassak. Akkor legalább lenne alkalmam élőben elmesélni, hogy mennyi izgalmas, régi titkot derítettem ki a családomról. Addig leírom itt, biztos, ami biztos.

Virtuális ölelés:
Szandra”

A Szandra és a csajok sorozat ötödik részében Szandra nem ússza meg az online tanulást, és bár barátaival közel sem tölthet annyi időt, mint szeretne, cserébe rengeteg dolgot megtud a családja múltjáról. Fényképek, emlékek, érzelmek bukkannak elő a régmúltból, és segítenek átvészelni a pandémiás időszakot.

Oldalszám: 160
Megjelenés: április 12.
Ár: 2290 Ft
Korosztály: 10+


Irene Adler: Sherlock, Lupin és én 16. – Az álarc titka

Sherlock, Arsene és Irene visszatért. Minden idők legnagyszerűbb nyomozóhármasa készen áll az újabb rejtélyek kibogozására. A Torquay-ben nyaraló Milát elbűvöli Harold Grayling és menyasszonya, Lady Hagbury-Winch fényűző életmódja. A hely látszólagos békéje azonban szertefoszlik, amikor Mila és BillyGutsby szörnyű felfedezést tesznek, ami minden jel szerint összefügg a jegyespár nagyvilági életével. Ettől kezdve a halál baljós árnya vetül a tengerparti városkára. A zseniális Sherlock Holmes vezetésével Mila és társai egy rendőrségi nyomozás részesei lesznek, és hozzájárulnak egy ördögi terv leleplezéséhez.

Oldalszám: 264
Megjelenés: április 7.
Ár: 3490 Ft
Fordító: Todero Anna
Korosztály: 10+


Liz Braswell: Disney – Sorsfordító történetek. Egy új élmény

Mi lett volna, ha nem Aladdin lesz a dzsinn gazdája? Aladdin egy csavargó. Megannyi sorstársához hasonlóan mindig csupán még egy újabb napot próbál túlélni az elszegényedett Agrabah-ban. Jázmin egy hercegnő, aki épp házasságra készül lépni kijelölt vőlegényével. Semmit sem akar jobban, mint elkerülni a rá kiszabott sorsot, hogy megláthassa, mi rejlik a palota falain kívül. Amikor azonban a Szultán legbizalmasabb tanácsadója, Jafar hirtelen hatalomra tör, minden megváltozik. Egy ősi lámpa segítségével Jafar a varázslat törvényeit megtörve képessé válik rá, hogy uralja a szerelmet és a halált. Hamarosan nagy feladat vár Aladdinra és a hercegnői címtől megfosztott Jázminra: ők vezetik majd Agrabah népét a királyság szétszakításával fenyegetőző, hataloméhes uralkodó elleni lázadásban. Ez nem az a történet, amit már oly jól ismersz. Ez a történet a hatalomról, a forradalmárokról és a szerelemről szól. És arról, hogyan képes mindent megváltoztatni egyetlen pillanat.

Oldalszám: 400
Megjelenés: április 27.
Ár: 3490 Ft
Fordító: Halmai Gergely
Korosztály: 10+


(via Manó Könyvek)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu