A Manó Könyvek novemberi újdonságai

Beköszöntött az ősz, hűvösre fordult az idő, ideje, hogy Malac és Liba jó melegen felöltözzenek. Tóth Krisztina bájos gyerekkönyv-sorozatának legújabb darabja mellett egy bátor oroszlánról is olvashatunk, de szakácskönyvvel és színezővel is készülhetünk az ünnepekre (vagy épp a kijárási korlátozásra).

Tóth Krisztina: Malac és Liba 3. – Gatyát fel!

Gatyát fel! Meg persze zoknit, pulcsit, sapkát is kell venni, ha itt az ősz, vagy megérkezett a tél. Különben könnyen megfázunk, és ki szeret betegeskedni? Malac és Liba biztosan nem. Öltözködjetek és gyógyuljatok a szeleburdi hősökkel! Mellékhatásként nevetőgörcs várható. Tóth Krisztina gyerekeknek és szüleiknek egyaránt kedves történetei bővelkednek a humorban, így igazi közös, családi élmény lesz a meseolvasás. Malac és Liba Hajba László részletgazdag rajzain elevenedik meg.

Oldalszám: 56 oldal
Megjelenés: 2020. november 10.
Ár: 1990 Ft


Tony Wolf: A nagy smaragd

Tom és Polli nem csak szomszédok, jó barátok is. A nagy erdő mélyén élnek, és mindig számíthatnak egymásra. Ám egy napon a rettenetes Attila, a gonosz patkány rátámad a falura, és elrabolja Pollit. Vajon Tom képes lesz kimenteni őt Attila és bandája karmaiból? És ki az a titokzatos, bátor oroszlán, aki segít a kis hörcsögnek, hogy eljusson a sivatag túlsó végén magasodó fekete kastélyba? Tony Wolf varázslatos világában fordulatos történetek és szeretnivaló új barátok várják az olvasókat.

Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2020. november 3.
Ár: 2490 Ft
Fordító: Todero Anna


Karin Kerber (szerk.): Süssünk Borival!

A sütés gyerekjáték, ráadásul Bori kedvenc receptjeivel még talán annál is könnyebb. Bori megmutatja, hogyan süthetsz könnyedén pudingos süteményt, mogyorós tallért, cseresznyés pitét és más finomságokat. Szerinte a habverés, keverés és kóstolgatás a legjobb móka a világon. 65 ízletes recept Bori sütödéjéből – a tortáktól az apró falatkákig. Rengeteg fényképpel, melyeken lépésről lépésre követheted a sütés folyamatát. Hasznos tippekkel és szórakoztató játék- és díszítési ötletekkel.

Oldalszám: 136 oldal
Megjelenés: 2020. november 5.
Ár: 3990 Ft
Fordító: Binder Natália


Johanna Basford: Miniatűr titkos kert

Johanna Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban több millió ember – felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt – fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját. Ezek a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsük őket színekkel. A kiadó elsősorban a természet szerelmeseinek ajánlja, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban.


Oldalszám: 88 oldal
Megjelenés: 2020. november 6.
Ár: 2490 Ft


(via Manó Könyvek)