A Partvonal Kiadó március-áprilisi újdonságai gyerekeknek és gyerekekről

Érkezik egy aranyos színezőköny, amit a kicsik is örömmel vehetnek kézbe, aki pedig pont gyermekvállalás előtt áll, most mindent megtudhat a tudatos babavárásról.

Marjorie Sarnat: Kiscicák – Színezőkönyv

A Kiscicák című színezőkönyv szerzője harmincegy portréban mutatja be a kismacskák játékos szellemiségét. Nehéz ellenállni a huncut és imádni való cicáknak, akiket gyönyörűen illusztrált, egyedi motívumok ölelnek körbe. A Kreatív Kikötő színező- és kifestőkönyvei az inspiráció és a művészi beteljesülés lehetőségét kínálják minden alkotó kedvű fiatal és felnőtt számára. Kortól függetlenül mindenki számára ajánlott!

 


Tervezett megjelenés: március 25.

Oldalszám: 64
Ár: 1690 Ft
Kedvezményes ár: 1352 Ft


Emily Oster: Tudatos babavárás – A felkészült és nyugodt várandósságért

A várandósság kétségkívül a felnőttkor egyik legcsodásabb és legmeghatározóbb élménye, a kismamákat gyakran mégis gyermekként kezelik: közlik velük, hogy nem szabad alkoholt, kávét vagy nyers halat fogyasztaniuk, de nem magyarázzák el, miért. A terhességi vizsgálatokat hasonlóképpen homály fedi, noha a kismamáknak minden eddiginél nagyobb szükségük van olyan forrásra, amelyből megbízható ismereteket meríthetnek ahhoz, hogy maguk dönthessenek a babavárás kérdéseiben.

Emily Oster, az elismert közgazdász rácáfol a terhességgel kapcsolatos előírások, szabályok és hiedelmek nagy részére, és a kutatásai során összegyűjtött számtalan információval segít abban, hogy minden kismama a számára legelőnyösebb döntéseket hozhassa meg a kilenc hónap során. A Tudatos babavárás a hiedelmekkel és a téves elképzelésekkel leszámolva érthetően magyarázza el a koffein hatásait, a kertészkedés meglepő veszélyeit és még sok más kérdést. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné felkészülten, egészségesen és nyugodtan megélni a várandósság hónapjait – és aki néhanapján felhörpintene egy-egy pohárka bort.


Tervezett megjelenés: április 20.
Oldalszám: 356
Ár: 3999 Ft
Kedvezményes ár: 3199 Ft


(via Partvonal Kiadó)