Alakítsd a történetet!

Mint régen, a Kaland, Játék, Kockázat könyveknél, ahol dönteni kellett, hogy merre folytatódjon a sztori, most is bele lehet szólni egy történet kimenetelébe. A különbség annyi, hogy ez a regény éppen most születik, és tőled is függ, hogy mi lesz a vége.

Most, hogy az írók és az olvasók is önkéntes karanténba vonultak, a Pagony és a Tilos az Á szerzői a lehető legkreatívabb módokon segítenek átvészelni a bezárva töltött időt. Mészöly Ágnes, a Szabadlábon, a Darwin-játszma, a Hanga és Várkony-sorozat szerzője, és Az Emberek Országa társszerzője például egészen különleges vállalkozásba kezdett: ő arra használja a szobafogságot, hogy megírja új, kamaszoknak szóló regényét, de úgy, hogy fejezetről fejezetre az olvasók döntik el, hogyan folytatódjon a regény!

Minden fejezet a Tilos az Á Könyvek Facebook-oldalán jelenik meg először, és minden fejezet kettő (vagy esetleg több) választási lehetőséggel ér véget: merre menjen hősünk? Hogyan döntsön? Egy regényíró minden nap ilyen kérdésekre keresi a választ, de most az olvasók is segíthetnek a szerzőnek a döntésben. A Facebookon megjelenő fejezeteket ugyanis mindig egy szavazás zárja, ahol több napig lehet voksolni, és amelyik verzióra többen szavaznak, Mészöly Ágnes abba az irányban folytatja a történetet.

Itt elérhető lesz az egyre bővülő regény szövege.
Itt pedig maga a játék.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, piszkálj bele a sztoriba!