Álmaim vidámparkja címmel országos rajzpályázatot indít a Debreceni Vidámpark

A járványhelyzet és a jelenlegi zárvatartás ellenére az ország egyetlen vidámparkja szeretne segíteni a tanulóknak feleleveníteni az előző tanévekben vagy a szünidőben megélt vidámparki élményeiket, ezért hagyományához híven rajzpályázatot hirdet „Álmaim vidámparkja” címmel.

Az alkotások témája teljesen kötetlen: az intézmény egyaránt szívesen látná a gyermekek által kitalált fejlesztési ötleteket, a fantázia szülte vagy már létező kedvenc játékukat, valamint a legszebb élményeiket papíron megörökítve.

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni, osztályonként egy darab pályamunkával, amelynek egyedül a mérete meghatározott (A/4-es), a hozzá felhasználható technika kötetlen (pl. festék, ceruza, filctoll). Az elkészült alkotásokat postán (4032, Debrecen, Ady Endre út 1.) lehet elküldeni, vagy az újranyitást követően személyesen leadni az állatkerti, illetve a vidámparki pénztáraknál, június 7-ig.

Forrás: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.

 

A pályamunkák közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett alkotás készítője, valamint az osztályaik részesülnek majd a vidámparki kalandok mellett csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést is magában foglaló díjazásban. Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

További információkért a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu emailcímen és a +36 30 280 6908-as telefonszámon érdeklődhetünk, vagy katt ide!


(via Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu