Családdal a múzeumban

A Magyar Nemzeti Galéria kedvezményes belépővel, tárlatvezetésekkel és rengeteg izgalmas felfedeznivalóval várja a családokat.

A Magyar Nemzeti Galéria gyerekekkel is szórakoztató szabadidős programot kínál. A műtárgyak között barangolókat nemcsak tágas kiállítóterek, hanem a múzeum önálló felfedezését segítő online elérhető tartalmak is várják, amelyekkel még emlékezetesebbé tehető a közösen eltöltött idő.

A nyári szünidőben, egészen augusztus 31-ig kedvezményes jeggyel (800 Ft) várják a 6-26 év közötti látogatókat. A családi kedvezménnyel pedig a legalább két, 18 év alatti gyereket kísérő egy vagy két felnőtt féláron válthat jegyet bármelyik kiállításra. A belépőjeggyel a város legszebb panorámáját nyújtó kupola is látogatható.

Még több kedvezmény várja a családokat minden hónap harmadik szombatján, amikor a 6–26 éves korosztály és a 18 évesnél fiatalabbakat kísérő egy vagy két felnőtt is ingyen látogathatja a múzeum állandó kiállításait.  Az egészen pici gyerekkel érkezőket pedig megújult baba-mama szoba várja.

A részletekért kattintsatok ide!