Családi filmek december 26-ra

A kicsiket a Micimackó: Boldog Új Mackóévet!, a Lego Batman - A film, Az oroszlánkirály 3 - Hakuna Matata, az Úton hazafelé 2. - Kaland San Franciscóban, a Mázli a csodakutya, a WALL-E, A barátságos óriás és A kis hableány, a nagyobbakat a Nagyon vadon 3., az Angry Birds - A film, a Szörny egyetem és a Télapu 3.: A szánbitorló várja.

Micimackó: Boldog Új Mackóévet!

RTL Klub - december 26., 8.05
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Nyuszi szilveszteri bulit szervez, de Micimackó és barátai folyton megzavarják az előkészületeket. Nem csoda, hogy Nyuszi durcás lesz, és azzal fenyegetőzik, hogy elköltözik a Pagonyból. Természetesen ennek egyetlen erdőlakó sem örül. Tanakodnak, hogy vajon mivel bírhatnák maradásra Nyuszit, és nagyszerű ötlet pattan ki a fejükből. Mindenki tesz egy újévi fogadalmat, mindenki megpróbál az Új Esztendőben megszabadulni egy-egy rossz tulajdonságától, hogy Nyuszi kedvében járjon. De milyen lesz az a Százholdas Pagony, ahol Malacka hetvenkedni kezd, hogy leplezze bátortalanságát, ahol Micimackó fogyókúrázik és rá sem néz többé a mézre, és ahol Tigris többé nem ugrál és bugrál?!

Lego Batman - A film

Cool - december 26., 8.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

Az oroszlánkirály 3 - Hakuna Matata

Film+ - december 26., 10.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki ismeri a kis Simba izgalmas, néha szomorú, de mégis dicsőséges történetét. Mindenki tudja hogyan csalta csapdába a gonosz Zordon a trónörökös kisoroszlánt, és hogyan áldozta fel életét fia megmentésére az állatok királya. Arra is mindenki emlékszik, hogy Simba világgá ment, abban a hitben, hogy apja haláláért ő a felelős. Tudjuk azt is, hogy jósorsa két nagyszerű baráttal ajándékozta meg: Timonnal és Pumbával. Ami az eredeti Oroszlánkirály történetből viszont soha nem derült ki az az, hogy hogyan teltek a száműzetés évei, együtt Timonnal és Pumbával. E filmből végre megismerhetjük a klasszikus történetet a varacskos disznó és a sivatagi kutya szemszögéből.

Nagyon vadon 3.

Moziverzum - december 26., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Az állati nagy bajok csak akkor kezdődnek, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni - Oroszországba! Elliot, McSquizzy, Mr. Weenie és a banda versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiszabadítsák barátjukat, mielőtt a mamlasz művészmedve Szibériába kénytelen áttenni székhelyét.

Úton hazafelé 2. - Kaland San Franciscóban

RTL Klub - december 26., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shadow, Chance és Sassy San Francisco-ban élnek egy családnál. Befogadó gazdáik Kanadába készülnek. Az állatkák inkább lelépnek a repülőtérről, amikor csomagként akarják őket feladni. Nyomukban loholnak a vérvörös furgonnal közlekedő sintérek. San Francisco utcáin összebarátkoznak egy csapat ravasz utcatöltelékkel, akik segítenek a sintérek elleni harcban. Vezérük, Riley teljesen bizalmatlan az emberek iránt. Barátainknak kell meggyőzniük a nyughatatlan ebeket, hogy az embereknek is van néha szívük.

Mázli a csodakutya

Duna Televízió - december 26., 14.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mázli megszökik gazdájától, és inkább szabadon, az utcán tengeti mindennapjait, egészen addig, míg bele nem botlik egy kedves családba, akik örömmel befogadják a kóbor kutyust. Molly, George, Tommy és Gail épp költöznek, egy csendes, nyugodt kis faluba teszik át székhelyüket. Ahogy megérkeznek, az új családtag azonnal akcióba lép, hogy megakadályozza a házi úr, Mr. Thorne gonosz tervét.

WALL-E

Cool - december 26., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.

A barátságos óriás

RTL Klub - december 26., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A HABÓ, avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt. Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...

A kis hableány

m2 - december 26., 15.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vízalatti világ királyának, Tritonnak gyönyörű sellőlánya Ariel hercegnő, aki az emberek közé vágyik, az elsüllyedt hajók tárgyait gyűjti a tenger mélyén. Egy viharos éjszakán megmenti a fiatal és jóképű Eric herceg életét és a két fiatal egymásba szeret. Ahhoz, hogy egymáséi lehessenek, a sellőlánynak egyezséget kell kötnie a gonosz tengeri boszorkánnyal Ursulával. Ariel így emberi lábakat kap uszony helyett, és elindul megkeresni szerelmesét...

Angry Birds - A film

SuperTV2 - december 26., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.

Szörny egyetem

RTL Klub - december 26., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emlékeznek még Mike Wazowskira és James P. Sullivanre, vagyis Mike-ra és Sulleyre a két elválaszthatatlan jó barátra? 12 évvel ezelőtt, a Szörny Rt. című filmben találkozhattak velük. Most még messzebb utazunk vissza az időbe, egészen odaáig, amikor először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká.

Télapu 3.: A szánbitorló

DUNA Televízió - december 26., 20.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset folytán Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhában, remekül kijön a rénszarvasokkal, kedveli a manókat, és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát neki kell megoldania az északi-sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki, és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu szerelésébe. Scott azonban felveszi a kesztyűt, és a barátai segítségével mindent megtesz, hogy megmentse a Karácsonyt.