Családi filmek hétfőre

A kicsiket a Kung Fu Panda 3, A legelő hősei, a Vadkaland, a Lego Friends - Irány a színpad, míg a nagyobbakat a Derült égből apu, a Mindenképpen talán, a Jumanji, a Libabőr, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük várja.

Kung Fu Panda 3

TV2 - április 22., 7.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po találkozik az elveszettnek hitt apjával, és a pandaparadicsomba utaznak. A gonosz Kai Kína-szerte legyőzi a kung fu mestereket, és most Póék békés lakhelye felé közeleg. Po nekiáll, hogy a barátságos pandákat felkészítse a harcra.

A legelő hősei

RTL Klub - április 22., 10.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legelő hősei a Vadnyugat egy képzeletbeli vidékén játszódik, ahol is egy Girnyó nevű kapzsi gazember éppen azon munkálkodik, hogy megkaparintsa a Patch of Heaven (Darabka Mennyország) tehenészetet annak kedves tulajdonosától, Pearltől. Ám akadnak, akik nem szívesen néznék végig, hogyan teszik tönkre idilli életüket. Három elszánt tehén, Buck, a karatézó csődör és egy karámra való mindenféle pára igyekszik megvédeni a farmot a hajmeresztő kalandokkal teli, kemény küzdelemben.

Derült égből apu

Cool - április 22., 11.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A léhűtő Valentín élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor exbarátnője, Julie megjelenik Mexikóban, és a kezébe nyomja újszülött kislányát, majd szó nélkül távozik. A kétségbeesett férfi azonnal a nő után indul Miamiba, és közben megpróbálja életben tartani a rábízott újszülöttet. A kis Maggie hat évvel később apja legnagyobb támasza lesz, és együtt járnak filmforgatásokra kaszkadőrködni. Valentín belerázódik közös életükbe, és örömmel adja fel a keresést Maggie anyja után. Minden tökéletesnek látszik, amikor váratlanul felbukkan Julie, és visszaköveteli a kislányt.

Mindenképpen talán

TV2 - április 22., 13.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Will Hayes, a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tízéves kislánya, Maya - egy iskolai felvilágosító óra hatására - faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya persze mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Maya-nak magának kell rájönnie a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem se nem egyszerű, se nem könnyű.

Vadkaland

Viasat3 - április 22., 13.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint az utolsó gondozó is kiteszi lábát a New York-i állatkert kapuján, indul a buli, a hancúr. Egyik nap azonban valami megzavarja az állatok felhőtlen jókedvét: Sámson oroszlán egy szem fiát elhajózzák a természetbe, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga ehhez. Sámson vezetésével mentőexpedíció indul. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át a rettegett vadonba.

Jumanji

Mozi+ - április 22., 14.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t, különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.

Lego Friends - Irány a színpad

Minimax - április 22., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hatalmas popsztár, Livi Heartlake City-be érkezik. Livi menedzsere ellopja a kis csapat egyik slágerét, nem számítva arra, hogy ravasz tervet eszel ki ellene a banda. A lányok elmesélik Livinek utolsó szerzeményéről az igazságot, miközben mindannyian megtanulják, hogy a hírnéven túl van egy sokkal fontosabb dolog is a világon: a barátság. Csatlakozz te is Olíviához, Stephanie-hoz, Emmához, Miához és Andreához, ahogy végigjárják ezt a nem mindennapi, ámde szórakoztató utat!

Libabőr

Mozi+ - április 22., 16.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz. 

Legendás állatok és megfigyelésük

RTL Klub - április 22., 19.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.