Családi filmek szombatra

Levetítik a Belevaló papapótlót, a Cápamesét, Az utolsó léghajlítót, a Rangót, a Csocsó-sztorit és A Madagaszkár pingvinjeit.

Belevaló papapótló

DUNA Televízió - augusztus 11., 13.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Buck Russell, a kétbalkezes nagybácsi a szülők távollétében unokaöccsére és két unokahúgára felügyel. Hamarosan fenekestül felfordul az élete, az apró rokonok ugyanis ügyefogyott nagybácsiból valódi emberi lényt faragnak belőle, aki megpróbál megbirkózni a súlyos problémákkal: barátnője követeléseivel, a munkanélküliséggel, a szexmániás szomszédasszonnyal, a reggeli készítéssel, és a szép, ám a kamaszkor kellős közepén levő 15 éves unokahúggal.

Cápamese

Paramount Channel - augusztus 11., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl "vakardhalként", arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág.

Az utolsó léghajlító

TV2 - augusztus 11., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világon négy nemzetség osztozik, a Levegő, a Víz, a Föld és a Tűz, melyek néhány tagja képes uralni az elemeket. A Tűz népe magának akarja megszerezni a hatalmat, ezért háborút indít a többiek ellen. Száz esztendeje dúl a harc, és egy régi legenda szerint csak egy Avatar mentheti meg a világot a teljes pusztulástól. Ez pedig nem más, mint az ifjú Aang, az utolsó léghajlító, aki különleges képességeinek köszönhetően képes uralni mind a négy elemet. Aang a vízhajlító Katarával és a lány bátyjával, Sokkával együtt elindul, hogy megpróbálja újra egyensúlyba hozni a világot. 

Rango

Film+ - augusztus 11., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor a család kedvencét véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodó-képességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Önhibáján kívül a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak. 

Csocsó-sztori

m2 - augusztus 11., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismert. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben töltötte, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás tette ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullott, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán. Ász bosszúja kegyetlen. A falucska lerombolását a vendéglővel kezdi, azon belül is a csocsó asztallal. Amadeo összeomlott világát siratja, amikor hirtelen valami varázslatos történik: csocsóasztalának egyetlen általa megmentett játékosa, CséKá életre kel. A csapat gólvágója bátorságot önt Amadeóba és együtt indulnak útra, hogy megtalálják a csapat többi játékosát Betót, Öcsit, Lisandrót és a többieket. A veszélyes, varázslatos és persze szórakoztató kalandok során, újra összeáll a legendás csapat, hogy megmentsék falujukat, visszahódítsák Larát, és igazi, ütőképes focicsapattá válva egy "igazi" labdarúgó mérkőzésen is legyőzzék Ászt és csapatát. 

A Madagaszkár pingvinjei

Mozi+ - augusztus 11., 19.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül.