Családi filmek szombatra

A kicsiket a Barátaim, Tigris és Mackó: A nagy mulatság, Spongyabob, a Hupikék törpikék - Az elveszett falu, a My Little Pony film és Az Emoji-film, míg a nagyobbakat a Bajos csajok, a Charlie és a csokigyár, a Pán és a Toy Story várja.

Spongyabob - A mozifilm

Mozi+ - április 20., 8.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak. 

Hupikék törpikék - Az elveszett falu

Film Now - április 20., 11.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 

Bajos csajok

TV2 - április 20., 13.45
12 éven aluliak számára szülői felügyelet mellett ajánlott!

Cady Heron afrikai vidékeken nőtt fel zoológus szülei mellett, és 15 éves koráig csak hírből ismerte az iskolát. A család azonban visszatér Chicagóba, és Cady egy átlagos gimnáziumban találja magát, ahol hamar megtanulja az első leckét: semmit sem tud azokról a vad dolgokról, melyek az úgynevezett civilizációban - esetünkben egy középiskolában - előfordulnak. Ami itt folyik, az valóságos pszichológiai hadviselés és intrikák sora, és mindezek élén Regina George áll, a legmenőbb és legrafináltabb csaj az iskolában. Ő a királynő, a lányok bálványa, szinte mindenki rá akar hasonlítani, az ő szavát lesi. Nem tanácsos az útjába kerülni, ám az új lány alig teszi be a lábát, máris a lehetséges riválisaként tartják számon. Arra is rá kell jönnie, hogy az élet a dzsungelben sokszor semmi ahhoz képest, ami egy gimiben történik. 

Barátaim, Tigris és Mackó: A nagy mulatság

Paramount Channel - április 20., 16.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Micimackó, Tigris, Dalma és a többiek ragyogó napra ébredtek. Elhatározzák, hogy nagyszabású pikniket rendeznek a Hét Fenyőfák körüli nagyréten. A mulatságra mindenki hivatalos! Nyuszi olyan nagyszerűen megszervezte a programot, hogy kinevezik fő-fő polgármesternek. Ám a Százholdas Pagony sokféle lakóját mégsem olyan könnyű összeterelni!

Charlie és a csokigyár

Viasat3 - április 20., 16.25
12 éven aluliak számára szülői felügyelet mellett ajánlott!

A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja. 

Toy Story - Játékháború

Film+ - április 20., 17.00
12 éven aluliak számára szülői felügyelet mellett ajánlott!

Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr. Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek. Jól összeszokott csapat ez, ezért is lepődnek meg mikor új társuk érkezik. Buzz, egy csillagközi, ultramodern lézerharcos. Woody hamar vitába keveredik vele, és kipottyannak az ablakon, az utcán találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy megküzdjenek a való világgal, és épségben visszajussanak Andy szobájába.

Pán

Viasat3 - április 20., 18.45
12 éven aluliak számára szülői felügyelet mellett ajánlott!

Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve. 

My Little Pony - A film

Minimax - április 20., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat. 

Az Emoji-film

Film Now - április 20., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba. Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket...