Családi filmek szombatra

A kicsiket a Repcsik: A mentőalakulat, a Niko - Repülj a csillagokig, az Egy bogár élete és a Verdák 3., míg a nagyobbakat a Kutyák és macskák, a Dogtown urai, a A kincses bolygó és a Superhero várja.

Repcsik: A mentőalakulat

Film Now - július 13., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát. Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle. Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában. 

Kutyák és macskák

Film+ - július 13., 14.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos. 

Superhero

AMC - július 13., 15.20
16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Rick Riker kész istencsapása, de hát mit lehet várni egy olyan sráctól, akit Albert nagybácsi nevelt fel. Azon a napon, amikor feldúlja az állatkert kísérleti laboratóriumát, egy mutáns szitakötő a nyakába harap, s ettől gyökeresen megváltozik az élete. Szuperhőssé válik, és a nagy segítségben romba dönt mindent.

Dogtown urai

Film Now - július 13., 18.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A három cimbora Skip szörfös boltja környékén lógatja a lábát. Tony, Stacy és Jay azon filózik, hogy lehetne a vízi móka élményét átmenteni a betondzsungelbe. A három srác csatlakozik a Z-fiúk csapatához, akik délutánonként gördeszkázással ütik el az időt. Vakmerő lelkesedéssel vetik bele magukat a deszkázás felturbósításába. Szédítő szörfös mozdulataiknak hála a fiúk teljesen új dimenziókat fedeznek fel az aszfalton. A világ ráharap az új deszkás őrületre, a Z-fiúkból pillanatok alatt élő legenda lesz, ám a hirtelen jött hírnévnek megvan az ára.

Niko - Repülj a csillagokig

m2 - július 13., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Niko, az ifjú rénszarvas szokatlan álmot dédelget: egy nap szeretne csatlakozni a repülő rénszarvasok elit csapatához, hogy együtt húzhassa Mikulás szánját a nagyokkal, akik közül az egyik talán az édesapja. Az egyetlen bökkenő az, hogy a földtől egy-két másodpercnél hosszabb időre még nem sikerült elszakadnia, és akkor is csak nagyobb zuhanások következtében. Niko mégis útnak indul, hogy Julius, a repülő mókus segítségével eljusson Mikulás falujába. Nyomukban van azonban Fekete Farkas és kiéhezett falkája, akik el akarják foglalni Mikulás és a szánhúzók helyét. A kis szarvas segítségére siet egy tűzről pattant menyétlány, aki ismeri az utat, ám a kis csapatra lépésről-lépésre egyre nagyobb veszélyek leselkednek.

Egy bogár élete

HBO - július 13., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük, elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének a nagy részét. A boly így épphogy csak kihúzza tavaszig. A kis Fürge megelégeli ezt az áldatlan állapotot, és szervezkedni kezd. A bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik.

Verdák 3.

RTL Klub - július 13., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

A kincses bolygó

Paramount Channel - július 13., 19.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét.